Doorzoek volledige site
01-01-0001
6-daagse cursus ARCHICAD Hasselt www.kubusinfo.nl

KUBUS ondersteunt je graag bij het opzetten en bouwkundig uitwerken van een goed ARCHICAD model. Ze pakken dit samen met jou op zodat je na het project zelf beter in staat zult zijn goede modellen te maken. Of heb je een project dat je ervaring overstijgt? Zowel bij het uitvoeren van BIM projecten als bij BIM samenwerking. Ook dan kan KUBUS helpen. Je loopt geen risico: de ondersteuningskosten kun je in eerste instantie op het project schrijven terwijl deze in latere fases gemakkelijk worden terugverdiend.

Bovendien vang je twee vliegen in één klap: je leert ARCHICAD beter benutten in je eigen projecten én je productiviteit zal toenemen. Denk er ook eens over na om deze dienst in te zetten voor minder ervaren medewerkers die door de drukte van de dagelijkse praktijk intern niet de begeleiding krijgen die ze eigenlijk nodig hebben: wij vangen dat binnen de projectkosten voor je op.

Basiscursus in 3 smaken

De basiscursus wordt aangeboden in 3 varianten, elk toegespitst op specifieke toepassing. De varianten (profielen) zijn: Ontwerper, BIM modelleur of Allrounder.
Lees meer >

 

Modules voor meer kennis

Ben je al een tijdje met ARCHICAD aan het werk maar wil je meer uit ARCHICAD halen? Schrijf je dan in voor één of meerdere kennismodules naar keuze.
Lees meer >

 

Upgrade cursussen

Bij elke nieuwe versie bieden we upgrade cursussen aan. Blijf niet hangen in oude gewoontes en haal meer profijt uit de nieuwste functies.
Lees meer >

Neem contact met ons op voor vragen over cursussen, maatwerktraining of projectbegeleiding. We vullen inhoud, tijdstip en locatie in naar wens.