Doorzoek volledige site
01-01-0001
Opleiding contactgeluidsisolatie Latexco Academy, Tielt www.latexco-solutions.com

Latexco Solutions nodigt alle architecten graag uit op haar allereerste opleiding 'Contactgeluidsisolatie’ op donderdag 14 september 2017.

Lawaai in de omgeving geldt in Vlaanderen als één van de belangrijkste inbreuken op het leefcomfort. Het zogenaamde 'community noise', of de geluidsverstoring vanuit onze leefomgeving is daar een zeer belangrijke factor in. Het samenwonen in compacte wooneenheden, zoals appartementen, vergt van de architect, de ingenieur en aannemer bijzondere aandacht. Deze cursus wil daartoe inzicht brengen in de bouwakoestische geluidsproblematiek, de wettelijke kaders, de technische aspecten en de praktijkaanpak.

Latexco Solutions, dochterbedrijf van Latexco NV, nodigt u graag uit op haar eerste opleiding rond Tepa, die Latexco Solutions in samenwerking met EOS Acoustics organiseert op donderdag 14 september 2017 van 14u (tot omstreeks 18u) bij Latexco Academy, Sint-Amandstraat 8 Bis in Tielt.

PROGRAMMA
14u00: Aankomst en koffie
14u15: Verwelkomingwoord
14u30: Bouwakoestiek; deel 1: luchtgeluidsisolatie en contactgeluid door Christophe Debonne
16u30: Koffiepauze
16u45: Bouwakoestiek; deel 2: Commerciële aspecten van Tepa
17u15: Afsluiting met hapjes

Schrijf u in voor de gratis opleiding op 14 september


PRAKTISCH
Deelname is gratis maar inschrijven is verplicht. Indien u zich registreert maar toch niet aanwezig kunt zijn, gelieve ons dan minstens 24u op voorhand te verwittigen anders wordt een administratieve kost van €35 in rekening gebracht.

LOCATIE
Latexco Academy, Sint-Amandstraat 8 Bis in Tielt