Doorzoek volledige site
01-01-0001
WKK-CURSUS 2017 Leuven - Overijse

De WKK-cursus biedt de deelnemers een volledig en actueel overzicht van alle relevante aspecten met betrekking tot warmte-krachtkoppeling (WKK) en van de toepassingen en thema's die eraan gelinkt zijn, zowel technisch, regelgevend als economisch.

Dit jaar staan er enkele nieuwigheden op het programma: we brengen een bezoek aan het smart grid in kader van het Europese STORY-project, hebben aandacht voor de valorisatie van de flexibiliteit die WKK's kunnen bieden en verwelkomen enkele nieuwe sprekers. De lectoren van deze cursus zijn gekozen op basis van hun expertise in de specifieke domeinen en hun didactische vaardigheden, wat ook bevestigd wordt door de positieve evaluaties jaar na jaar. Om de deelnemers meer ruimte te geven zijn de 5 lesdagen verspreid over 3 weken en kunnen de dagen vrij gecombineerd worden.

Programma

Voor een duidelijk overzicht kan u hier een pdf met het programma downloaden

Praktische informatie

Inschrijvingsgeld (excl. BTW)

De tarieven zijn verdeeld in verschillende categorieën:
• Prijs voor de cursus (5 dagen): 1850€ (leden) / 2100€ (niet-leden)
• Prijs per dag: 400€ / 500€
• Studenten: 450€ voor de volledige cursus
Inbegrepen: ontbijt, koffiepauzes, lunch, cursusmateriaal
Online inschrijving, klik hier

Voor toelichting bij de inschrijvingsmodule, klik hier

Locaties

De cursus gaat voornamelijk door in het gebouw "De Dijlemolens" - Adres: Zwartzustersstraat 16 te 3000 Leuven. De deelnemers ontvangen nog een uitgebreide toelichting m.b.t. parking, openbaar transport, etc...
De deelnemers aan de lesdag over grote vermogens (12/09) brengen een bezoek aan de WKK van de Stella Artois-brouwerij (AB INBEV) - Adres: Aarschotsesteenweg 20, 3000 Leuven.
De lesdag over motoren (14/09) vindt plaats bij ENERIA, de reden hiervoor is dat er daar een opengewerkte motor aanwezig is die een didactische meerwaarde biedt - Adres: Brusselsesteenweg 340, 3090 Overijse.
De deelnemers aan de lesdag over overige toepassingen (19/09) brengen een bezoek aan het smart grid binnen het STORY-project en ook aan de brandstofcel micro-WKK die hier deel van uitmaakt - Adres: Ophemstraat, 3050 Oud-Heverlee.

Informatie

Indien u nog vragen hebt kan u contact opnemen met Jörg Baeten: 016 58 59 97 - jorg.baeten@cogenvlaanderen.be