Doorzoek volledige site
01-01-0001
Vitruvius Academy: Vochtproblemen bij renovatie Technopolis, Mechelen vitruviusacademy.be

Meer dan één op de vijf bouwschadegevallen vallen toe te schrijven aan vocht. Hiermee is vocht vijand nummer één voor iedere bouwprofessional. Vochtproblemen doen zich vooral voor in oudere woningen, zeker wanneer het gaat om opstijgend vocht. De oorzaken zijn erg uiteenlopend. Zo kan vochtschade het gevolg zijn van vocht in de lucht, infiltraties, opstijgend vocht of toevallige oorzaken.

Bij vochtschade is het noodzakelijk om een goede diagnose te stellen, zodat deze op een correcte manier behandeld kan worden. Maar voorkomen blijft natuurlijk beter dan genezen. 

Tijdens deze Vitruviusopleiding geven ing. Ilse De Pot en ir. Yves Vanhellemont u een overzicht van de mogelijke vochtoorzaken bij renovaties. Vervolgens worden ook bijhorende interventiemethodes uitvoerig behandeld.

Doel
Deze Vitruviuscursus heeft als doel u een overzicht te bieden van verschillende vochtoorzaken met de bijhorende remedies.

PRAKTISCH

Data & Locatie

Donderdag 14 september 2017 - Technopolis, Technologielaan 1, 2800 Mechelen
Van 9u30 tot 17u00.

Lesgevers

Ing. Ilse De Pot, WTCB
Ir. Yves Vanhellemont, WTCB

Deelnameprijs

Leden NAV en AiNB: 170 euro

Niet-leden: 240 euro
Tot 40% korting met de KMO-portefeuille.

Deze bijdrage geeft recht op deelname aan het volledige programma, lesmateriaal en catering. U ontvangt een bevestiging van uw inschrijving.

Permanente vorming voor architecten

De erkenning van permanente vorming voor architecten werd aangevraagd. Momenteel wacht Vitruvius Academy op de validatie door de accreditatiecommissie van de Orde van Architecten Vlaamse Raad. Van zodra het aantal punten zijn toegekend, zal u hierover geïnformeerd worden.

Let op: Deze sessie komt enkel in aanmerking als permanente vorming als u bij uw inschrijving uw stamnummer noteert. Later kan uw stamnummer niet meer toegevoegd worden en komt deze sessie bijgevolg niet in aanmerking als permanente vorming bij de Orde van Architecten.