Doorzoek volledige site
01-01-0001
Lezing + paneldiscussie: Een muurtuin - de meest innovatieve muur ter wereld voor “groene” architecten Kamp C, Westerlo www.teundepreeuw.be

Op 16 november geeft Antwerps ondernemer Teun Depreeuw een lezing over "Een muurtuin - de meest innovatieve muur ter wereld voor “groene” architecten". Aansluitend op de lezing zal er een paneldiscussie plaatsvinden over het onderwerp.

De natuur als ultieme opkikker voor de fysieke en mentale gezondheid. Zou het niet fantastisch zijn om dat naadloos te combineren met esthetisch streven, technische noden en materiële opties?

In eerste instantie denkt u misschien aan het effect van een groene omgeving op het welzijn van mensen: een levende muur is decoratief en dagelijks kijkplezier. Hebt u er echter al eens bij stilgestaan dat een muurtuin een volwaardige bouwschil is met cruciale bouwtechnische voordelen, zoals betere thermische isolatie, geluidsisolatie, een positieve invloed op de levensduur van de gevel en een lager brandrisico. Met additioneel nog een positief effect op de gezondheid van de gebruiker, door de verbeterde luchtkwaliteit, minder fijnstof en meer zuurstof.

Kom luisteren naar dé ervaringsdeskundige op het gebied van verticaal groen in België. Na afloop van de lezing bent u helemaal op de hoogte van wat verticaal groen voor uw projecten kan betekenen.
De aansluitende paneldiscussie wordt gevoerd door Marc Ottelé, docent en onderzoeker TU Delft en Teun Depreeuw.

Praktisch

WANNEER?

Donderdag 16 november 2017 van 20 uur tot 22 uur

WAAR?

Kamp C, Britselaan 20
2260 Westerlo

PRIJS?

Gratis entree - inschrijven kan u doen door een mail te sturen naar teun@teundepreeuw.be met als onderwerp Lezing + paneldiscussie op 16 november over een muurtuin.