Doorzoek volledige site
Dossier

Badkamer

Uricover: praktische en esthetische oplossing voor defect urinoir

15-10-2018 Een installateur zal er alles aan doen om nieuwe sanitaire oplossingen zo perfect mogelijk te installeren. Vanwege de drukte op een bouwwerf gaat het soms mis en raken  de nieuwe producten uit uw gamma beschadigd. CWS wil u daarom graag de Uricover voorstellen: een simpele en praktische oplossing voor de installateur, ter bescherming van het urinoir. Uricover is ook handig voor de facilitaire diensten bij defect of verstopt urinoir.

De planning van een sanitaire ruimte: een goed begin is het halve werk

03-09-2018 Hoeveel handdoek- en zeepdispensers heb ik nodig? Waar binnen de sanitaire ruimte ga ik deze plaatsen? Dat is niet het eerste waar je aan denkt bij een bouwproject. Maar het is wel belangrijk om hier goed over na te denken, wil je achteraf niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Immers, de sanitaire ruimte van een gebouw wordt meerdere keren per dag gebruikt en vormt daarmee een belangrijk onderdeel van het visitekaartje van het bedrijf.

Keramag VariForm wastafels: een veelzijdig modulair systeem voor op maat gemaakte wasgelegenheden

23-08-2018 Keramag VariForm van Geberit is het nieuwe wastafelassortiment met wastafeloplossingen voor projecten in zowel de openbare en de semiopenbare als in de privésector. Rond of rechthoekig, ovaal of ellipsvormig: het vormgevingsconcept voor Keramag VariForm baseert zich op deze vier belangrijke geometrische basisvormen. Het uitgebreide modulaire systeem bestaande uit onderbouw-, opbouw- en opzetwastafels is in diverse maten verkrijgbaar, wat u een complete vrijheid van ontwerp oplevert. Dankzij het portfolio van producten vóór de muur en de installatietechnologie achter de muur biedt Keramag degelijke systeemoplossingen aan.

De perfecte inloopdouche begint bijā€¦ de vloer

15-06-2018 Een inloopdouche geeft zelfs in de kleinste badkamers een ruimtelijk en luxe effect. Geen wonder dat we er tegenwoordig massaal voor kiezen. Maar wat leggen we op de vloer? Doortegelen lijkt een logische keuze. Maar natte tegels worden spekglad en de voegen zijn niet goed schoon te maken en dus onhygiënisch. Kies daarom altijd voor een losse douchevloer. Villeroy & Boch heeft douchevloeren van verschillende materialen die voldoen aan de hoogste antislipklasse, ultravlak zijn en helemaal te matchen met de kleuren en materialen in de badkamer:

Voldoende opbergruimte in badkamer belangrijk voor gezinnen

12-02-2018 Een badkamer is dé plek om helemaal tot rust te komen. En omdat rust en wanorde niet samengaan, is het dus belangrijk dat alles in de badkamer mooi op zijn plek ligt. Uit een grootschalig onderzoek dat Geberit liet uitvoeren, is gebleken dat een gemiddeld gezin ongeveer 90 producten heeft staan in de badkamer. En aangezien meer opbergruimte een bekommernis voor velen is, kan de Acanto-badkamercollectie van Keramag een oplossing bieden.

174 resultaten gevonden