Doorzoek volledige site
Dossier

Badkamer

De perfecte inloopdouche begint bijā€¦ de vloer

15-06-2018 Een inloopdouche geeft zelfs in de kleinste badkamers een ruimtelijk en luxe effect. Geen wonder dat we er tegenwoordig massaal voor kiezen. Maar wat leggen we op de vloer? Doortegelen lijkt een logische keuze. Maar natte tegels worden spekglad en de voegen zijn niet goed schoon te maken en dus onhygiënisch. Kies daarom altijd voor een losse douchevloer. Villeroy & Boch heeft douchevloeren van verschillende materialen die voldoen aan de hoogste antislipklasse, ultravlak zijn en helemaal te matchen met de kleuren en materialen in de badkamer:

Voldoende opbergruimte in badkamer belangrijk voor gezinnen

12-02-2018 Een badkamer is dé plek om helemaal tot rust te komen. En omdat rust en wanorde niet samengaan, is het dus belangrijk dat alles in de badkamer mooi op zijn plek ligt. Uit een grootschalig onderzoek dat Geberit liet uitvoeren, is gebleken dat een gemiddeld gezin ongeveer 90 producten heeft staan in de badkamer. En aangezien meer opbergruimte een bekommernis voor velen is, kan de Acanto-badkamercollectie van Keramag een oplossing bieden.

CWS-boco geeft tips om indruk te maken met sanitaire ruimtes

06-02-2018 De “kleinste kamer” of de sanitaire ruimte wordt vaak stiefmoederlijk behandeld in een bouwproject.  Het gaat vaak om kleine oppervlaktes in vergelijking met de totale projectoppervlakte, een klein deel van het bouwbudget,… dus waarom zou je er als architect, installateur of bouwheer veel tijd aan besteden? Specialist in sanitaire voorzieningen CWS-boco geeft toch tips om van sanitaire ruimtes echt iets moois te maken.

172 resultaten gevonden