Doorzoek volledige site
Dossier

Baksteen

Sto lanceert website rond StoBrick steenstrippen

25-09-2018 Sto, expert op vlak van gevelisolatiesystemen en hun bekleding, lanceert als eerste ETICS-fabrikant een website voor architecten, plaatsers en uitvoerders waarop alle informatie rond StoBrick steenstrippen terug te vinden is. De Belg is van oudsher verknocht aan de authentieke look van de baksteen, maar de isolatie-eisen voor een gevel worden steeds strenger. De nieuwe website bundelt daarom alle informatie rond een totaaloplossing met StoBrick: een esthetische gevelafwerking met de uitstraling van de authentieke baksteen. Het isoleren gebeurt met EPS waarop een wapeningslaag en vervolgens steenstrippen worden aangebracht. Dit resulteert in een energetisch en esthetisch geheel.

Crematorium Stuifduin: laatste groet in authentiek landschap

28-06-2018 Midden in de Lommelse duinen, in een langgerekt complex dat op termijn zal versmelten met het omringende landschap, kunnen vrienden en familieleden voortaan op gepaste wijze afscheid nemen van hun gestorven geliefden. De overweldigende natuurpracht wordt ervaren als een troostende arm om de schouder en fungeert – wars van alle religieuze symboliek – als een unieke bron van spirituele verdieping. Het lijdt geen twijfel: Crematorium Stuifduin is een gebouw uit de duizend.

DecimA voegt speelse toets toe aan ZuidBoulevard in Waregem

28-06-2018 In de zomer van 2017 werd ZuidBoulevard met een groot volksfeest officieel geopend. Het is een unieke promenade omgeven door een mix van functies. Zo vindt u er de nieuwe stadsbibliotheek, drie appartementsgebouwen en diverse handelszaken. Tegelijkertijd is ZuidBoulevard de nieuwe toegang naar het centrum van Waregem en het winkelcentrum Het Pand. ZuidBoulevard is gerealiseerd door Vanhaerents Development, ontworpen door goedefroo+goedefroo architecten, Robbrecht & Daem architecten en Bureau Bas Smets.

179 resultaten gevonden