Doorzoek volledige site
Dossier

Buitenschrijnwerk

Harol op Batibouw: top 3 van nieuwigheden om de zon te weren

07-12-2018 Dé specialist op het vlak van zonwering, zowel voor nieuwbouw als renovatie? Dat is Harol. Ook dit jaar pakt de producent uit met tal van nieuwigheden, zoals een esthetisch weggewerkt rolluik dat de strengste energieprestatienormen haalt. Of nog, een minimalistische pergola voor maximale bescherming én een zonwering op maat van grote glasgevels. Op Batibouw (hal 4, stand 325) ontdek je alle innovaties van Harol voor een perfect binnenklimaat. Elke oplossing blinkt niet alleen uit in design en comfort, maar legt de lat ook steeds hoger op het vlak van veiligheid en energie. De top drie van nieuwe zonwering in de kijker.

Deinze klaar voor de toekomst dankzij nieuw stadskantoor

25-09-2018 Deinze is een stad in volle bloei: het aantal inwoners stijgt en de verwachting is dat deze stijging de komende jaren nog zal toenemen. Steeds meer taken worden daarnaast door de Vlaamse en federale overheden overgeheveld naar de gemeenten. Het gevolg hiervan is dat er extra personeel nodig is, en dus ook extra ruimte. Deinze wilde gaan werken met een front- en backoffice, maar daarvoor was het oude stadhuis op de Markt niet geschikt. Op 21 en 22 mei 2016 is het nieuwe administratief centrum ‘Leiespiegel’- ‘Huis van de Deinzenaar’ geopend: een gloednieuw administratief centrum met 8.000 m2 werkruimte voor de 100 medewerkers. Het ontwerp komt van het Britse Architectenbureau Tony Fretton.

Verfijnd wonen dankzij gouden raampartijen in Gouda

03-09-2018 De Leo Vromantoren en de Georgine Sanders toren zijn een herontwikkeling van het Nederlandse Gouda Oost met in totaal 86 sociale huur appartementen en 19 appartementen in de vrije sector.  De torens staan aan de rand van Gouda en weerspiegelen met hun ontwerp het zonlicht en de seizoenen. Het project is een ontwikkeling van Woningcorporatie Woonpartners Midden-Holland. 01-10 Architectuur tekende het ontwerp en Van Wijnen Stolwijk verzorgt de realisatie.

155 resultaten gevonden