Doorzoek volledige site
Dossier

Design

Designexpert Boris Devis ontwerpt Parijse showroom voor mode-icoon Poiret

16-03-2018 De Koreaanse retailgigant Shinsegae brengt de Parijse couturier Paul Poiret 75 jaar na diens dood weer tot leven, onder zakelijke leiding van CEO Anne Chapelle. De creatieve leiding wees Anne Chapelle, tevens de zakenvrouw achter Ann Demeulemeester, toe aan het Chinese talent Yiqing Yin. Antwerps designexpert Boris Devis werd gevraagd om de Parijse showroom in te richten met respect voor het erfgoed van Poiret en oog voor de unieke leefwereld van het modehuis anno 2018.

Biënnale Interieur lauwert Vincent Van Duysen als designer van het jaar

28-09-2016 De designer van het jaar is een initiatief van de Biënnale Interieur en de magazines Knack Weekend en Le Vif Weekend. Van Duysen krijgt als designer van het jaar een presentatie op de INTERIEUR 2016. Hij wordt in de bloemetjes gezet tijdens de openingsceremonie van de 25e Biënnale Interieur op vrijdag 14 oktober. Die avond wordt ook de Vlaamse Cultuurprijs voor Vormgeving uitgereikt door Vlaams minister van cultuur, Sven Gatz. 

Montagna Lunga verzorgt exotisch interieur voor reizigers

31-05-2016 Interieurdesignatelier Montagna Lunga ontwierp in Houthalen-Helchteren het interieur van twee reizigers. De eigenaars van het huis wilden graag de plekken die ze tijdens hun vele reizen hadden gezien en de vele indrukken die ze hebben opgedaan, vermengen. Op die manier wilden ze het gevoel creëren zich altijd een beetje op vakantie te begeven, ook als ze thuis zijn. Montagna Lunga heeft het huis daarom voorzien van een toepasselijk exotisch interieur.

149 resultaten gevonden