Doorzoek volledige site
Dossier

Domotica en elektriciteit

Legrand lanceert doelbewust gecontroleerd ‘intelligent verdeelbord’

08-02-2018 Er is een groeiend bewustzijn over de steeds schaarser wordende natuurlijke energiebronnen. Op de markt neemt het belang van energie-efficiëntie dan ook toe. Meten is weten, is daartoe een essentiële eerste stap. Supervisie, met name de controle vanop afstand over de schakel- en verdeelinrichting, is de tweede en zonder twijfel nog belangrijkere actie. Daarom introduceert Legrand vandaag EMS CX³, een nieuw systeem dat instaat voor controle en beheer van het energieverbruik in utilitaire en industriële gebouwen. 

Legrand introduceert met CP Electronics een nieuw gamma verlichtingsautomatisatie

12-12-2017 Ongeveer 40 % van alle CO2-uitstoot in ons land is afkomstig uit bebouwde omgevingen. De uitdaging is groot: onze ecologische voetafdruk reduceren conform aan de bepalingen van het Parijs 2020 verdrag en onze gebouwen dus duurzamer maken. Na ventilatie en verwarming, is verlichting de tweede potentiële bron voor het realiseren van substantiële energiebesparingen. Met CP Electronics biedt Legrand nu een zeer uitgebreid assortiment detectoren voor verlichtingsautomatisatie. Hiermee komt Legrand tegemoet aan de specifieke vereisten voor haast elke omgeving.  

Modulaire buitenpost vervangt eindeloze rij beldrukknoppen

24-05-2017 De modulaire inbouwbuitenposten van Niko: flexibele buitenposten met oog voor design, ontworpen voor bouwprojecten tot 256 wooneenheden. Met de kant-en-klare video- en audiosets hebben eindgebruikers meteen een complete oplossing. Met de 8 modules stelt de installateur een buitenpost samen die helemaal afgestemd is op wat de bouwheer vraagt. En door middel van de Niko configuratiesoftware wordt alles in een oogwenk geprogrammeerd.

35 resultaten gevonden