Doorzoek volledige site
Dossier

Ventilatie

Duco organiseert infosessie 'Ventilatieronde van Vlaanderen'

07-03-2018 Het is nog even wachten geblazen tot de befaamde wielerkaravaan van de Ronde van Vlaanderen over onze wegen dendert. Hoewel er velen zich geroepen voelen om zo’n monument te winnen, is het slechts weinigen gegeven. Maar daar brengen SBM en ventilatiespecialist Duco met een andere Vlaamse klassieker verandering in. Net zoals in 2015 en 2017 kunnen alle spelers uit de ventilatiewereld ook dit jaar bij Duco een podiumplaats verzilveren op de gratis infosessie op 28 maart rond de nieuwe STS Ventilatie en Technische Voorlichting (TV 258).

Waarom scoort de Advance S van Ventilair tot 5 e-peilpunten meer?

02-03-2018 Het E-peil zakt voor bouwaanvragen vanaf 1/2018 tot E40. Het wordt voor bouwheren dus een nieuwe zoektocht naar die extra en kostenefficiënte E-peilpunten. Vroeger werd ventilatie pas als laatste e-peil optie bekeken. Maar vandaag blijkt het een goedkope manier om door een systeem met warmteterugwinning verder te zakken en winnen performantere systemen aan belang. Met de Sentinel Kinetic Advance S lanceert Ventilair Group opnieuw een voorloper die een aanzienlijk aantal punten meer scoort dan zijn voorgangers.

Duco wint Belgian Building Award 2018 voor beste mediacampagne

23-02-2018 De Belgian Building Award komt naar Veurne. Duco kreeg deze prestigieuze onderscheiding gisteren uit handen van de Batibouw-jury voor de beste communicatie in het voortraject. Het bedrijf, dat niet om een stunt verlegen zit en zo al voor de tweede maal deze prijs wegkaapt, wil zich met zijn nieuwe campagne ‘Discover the future of Ventilation’ sterk profileren als trendsetter inzake ventilatie. Hierbij vormen twee absolute wereldprimeurs de eyecatcher van de gehele campagne. Maar ook na Batibouw gaat Duco verder de ingeslagen weg op.

Technische hulpdienst garandeert optimale installatie van HVAC-systemen

16-02-2018 Dat nieuwe systemen ook voor bedrijven met behoorlijk wat ervaring in de HVAC-sector een uitdaging kunnen vormen, zal geen van hen ontkennen. Een helpende hand met de nodige technische kennis kan dan ook bijzonder handig zijn. Ook Caleffi, fabrikant van HVAC-componenten, beseft dat maar al te goed: zo introduceerde het een jaar geleden het Caleffi CARE concept, waarmee het installatiebedrijven bijstaat in elke fase van het project.

Duco brengt toekomst ventilatie naar Batibouw

22-11-2017 Stoppen met roken, meer sporten, gezonder eten: we maken bij het nakende, nieuwe jaar allemaal wel goede voornemens - die veelal geen lang leven beschoren zijn - om gezonder te leven. Maar is dit alles wel voldoende? Of gaat gezond leven nog een stapje verder? Wat bijvoorbeeld met gezond wonen? Al sinds zijn ontstaan houdt Duco het niet bij loze woorden. Zo zal ook blijken op Batibouw (Paleis 12, stand 501), waar het op gepaste wijze via vier doordachte woonconcepten gestalte zal geven aan de toekomst van ventilatie in aanloop naar 2020. Hierbij zullen twee absolute wereldprimeurs alle aandacht naar zich toetrekken.

168 resultaten gevonden