Doorzoek volledige site
05 februari 2014 | KEVIN MOENS

a2o architecten legt nieuwe verbindingen (& win een exemplaar van 'Over Connectiviteit')

a2o legt verbindingen met de academische wereld door het ontwerp van een installatie. De tentoonstelling ‘Over connectiviteit’ sluit aan bij het gelijknamige en eerder uitgebrachte boek in 2013. Het laat een aantal spraakmakende ontwerpen zien van het bureau uit Hasselt. De vormgeving is ontstaan vanuit een recuperatie-oefening, waarin bestaand materiaal telkens wordt hergebruikt voor de beschikbare ruimte. Lees verder en maak kans op een exemplaar van 'Over Connectiviteit'!
a2o legt verbindingen met de academische wereld door het ontwerp van een installatie. De tentoonstelling ‘Over connectiviteit’ sluit aan bij het gelijknamige en eerder uitgebrachte boek in 2013. Het laat een aantal spraakmakende ontwerpen zien van het bureau uit Hasselt. De vormgeving is ontstaan vanuit een recuperatie-oefening, waarin bestaand materiaal telkens wordt hergebruikt voor de beschikbare ruimte.
De reizende tentoonstelling vertelt het verhaal van connectieve architectuur en biedt inzicht in de werkwijze van het kantoor. Tijdens lezingen op locatie gaan de architecten in gesprek met studenten, docenten en geïnteresseerde bezoekers.
Heeft u nog een plaatsje vrij op uw schap en wilt u het boek erop naslaan alvorens de tentoonstelling te bezoeken? Dan schiet Xatrax te hulp. Het ICT-bedrijf heeft nog drie exemplaren op stapel liggen die de deur uit mogen. Om de leemte in uw boekenkast op te vullen moet u de volgende vraag beantwoorden: in hoeveel landen is ArchX actief? Omdat we goedgeluimd zijn geven we zelfs een tip: www.archx.eu- Referenties. Opgelet: omdat het wereldwijde web nauwelijks geheimen kent, voegen we ook nog een schiftingsvraag toe: hoeveel juiste antwoorden zullen er in de mailbox van Architectura.be zitten op 12 februari om18u?

Stuur het antwoord op beide vragen naar kevin@architectura.be, met de titel ‘Wedstrijd Over Connectiviteit’ voor donderdag 13 februari. De drie winnaars worden achteraf via mail gecontacteerd.