Doorzoek volledige site

Ingenium

Ingenium = experts in sustainable buildings

Nieuwe Sint-Annadreef 23
8200 Sint-Andries
België

+32 50 40 45 30
+32 50 40 45 34
info@ingenium.be
www.ingenium.be

Andere vestigingen

Ingenium n.v. Leuven

Martelarenlaan 22 bus 0202
3010 Leuven

Ingenium Gent

Van Rysselberghedreef 2
9000 GENT
Aanverwante bedrijven

Ingenium, Winnaar in 2013 van de publieksprijs en juryprijs '2020 Challenge' voor innovatieve ingenieursbureaus met project KBC Gooik nulenergiekantoor en warmtenetwerk Venning

Met meer dan 45 jaar kennis en ervaring biedt Ingenium onafhankelijk advies rond energie en comfort in de gebouwde omgeving. Ingenium is actief in innovatieve projecten voor gebouwen zoals hospitals, care, offices, education, data centres, culture, sites & cities, retail & industry, laboratories.

Duurzaamheid is voor ons een continu streven om uw projecten zo energie-efficiënt mogelijk te ontwerpen. Ook tijdens de ingebruikname van het gebouw blijven we waken over het energieverbruik en het comfort.

Wij staan garant voor een integrale systeemaanpak waarbij onze 3D ontwerpen in BIM geïntegreerd worden. Diensten Consultancy: Onze ingenieurs onderzoeken, overleggen, analyseren en evalueren welke oplossingen het best tegemoet komen aan de verwachtingen van onze klanten.

Engineering: Onze visie over technische uitrustingen zorgt voor een functionele en esthetische harmonisatie met de vormgeving, de bestemming en de functies, het comfort en de energieprestatie van een gebouw. We hanteren hierbij een brede waaier aan technieken, zodat we een oplossing op maat ontwikkelen voor de diverse marktsegmenten waarin we actief zijn.

Commissioning: Onze kwaliteitsbewaking op het vlak van comfort en energieprestatie garandeert een optimalisatie van de prestaties van gebouwen en installaties in uitbating.

Projecten

Meer projecten