Doorzoek volledige site

Renson

Creating healthy spaces

Maalbeekstraat 10
8790 WAREGEM
België

+32 56 62 71 11
+32 56 60 28 51
info@renson.eu
www.renson.eu
www.exit5.be

Aanverwante bedrijven

Argent Alu® NV

Andere vestigingen

Renson® Sunprotection-Projects NV

Maalbeekstraat 6
8790 Waregem
België

Renson® Sunprotection-Screens NV

Kalkhoevestraat 45
8790 Waregem
België

Renson® Ventilation NV

Maalbeekstraat 10
8790 Waregem
België
Aanverwante bedrijven

Door de intelligente combinatie van ventilatie en zonwering ontwikkelt RENSON® energiezuinige (Healthy) concepten voor een gezond en comfortabel binnenklimaat in woningen, appartementen en veranda’s, kantoren en industriegebouwen, scholen, ziekenhuizen en zorgcentra – Creating healthy spaces.
Het gamma van RENSON® omvat ventilatieroosters, muur- en raamroosters, lamellenwandsystemen, structurele aluminium zonwering en screens alsook de Lagune® terrasoverkapping.

RENSON®, opgericht in 1909, beschikt over een technische expertise die generaties ver gaat. Een uitgebreid team R&D mensen en product managers is continu bezig met de optimalisatie van de bestaande oplossingen en de uitwerking van innovatieve oplossingen. Maar wat ben je uiteindelijk met je innovatieve oplossingen, als die de markt niet bereiken? RENSON® heeft dan ook een sterk team van medewerkers en partners in heel Europa en beschikt over een hoofdzetel, die de missie van het bedrijf perfect weergeeft. Alles wat RENSON® doet, doet het uiteindelijk voor de gezondheid of het comfort van de mens.

Infopunt

Jochen Allegaert

+32 (0)56 62 93 94