Doorzoek volledige site

VMZINC

De ideale dak- en gevelbekleding voor nieuwbouw en renovatie

Havendoklaan 12b
1800 VILVOORDE
België

+32 27 12 52 11
+32 27 12 52 00
Vmzinc.benelux@vmzinc.com
www.vmzinc.be
www.passion.vmzinc.be

Bouwen en renoveren met zink van VMZINC

Zink is een natuurlijk en flexibel materiaal, dat duurzaam en ook nog eens onderhoudsvriendelijk is: al deze kwaliteiten maken van zink een perfect materiaal om te gebruiken bij het bouwen of renoveren van een woning. VMZINC is dé specialist in innovatieve zinkoplossingen Wij bieden een enorm uitgebreid gamma aan systemen voor daken en gevels, en beschikken over een team van ervaren installateurs die garant staan voor een opperbeste kwaliteit!

Waarom een woning ontwerpen met zink?

Esthetiek is niet het enige pluspunt van zink: dit onderhoudsvriendelijke materiaal biedt immers tal van oplossingen voor een duurzame bescherming van gevel of dak. Zo kan zink voor eender welk project gebruikt worden, van klassiek tot modern, van eenvoudig tot gesofisticeerd, en daarenboven beantwoordt zink ook perfect aan de huidige eisen die gesteld worden aan duurzaam bouwen. Zink van VMZINC vormt een betaalbare bescherming voor dak en gevel!

Een dak of gevel in VMZINC wordt vakkundig geplaatst door een VMZINC at WORK-installateur.

De VMZINC at WORK-installateurs, aanbevolen door VMZINC, hebben een uitstekende reputatie wat betreft het plaatsen van zink. VMZINC nodigt de installateurs dan ook uit om hun kennis te perfectioneren door middel van regelmatige opleidingen. Kiezen voor VMZINC voor gevel of dak, dat is investeren voor lange termijn. De lange levensduur van zink, gecombineerd met de installatie door een expert, garandeert u een langdurige bescherming en tevredenheid.

Om een VMZINC at WORK-installateur te vinden in uw regio, surf naar www.passion.vmzinc.be

Infopunt

Bernolet Sylvie

02 712 52 13