Doorzoek volledige site

Stertekt

Thermal Acoustic Solutions

Den Engelsman 5
6026 RB Maarheeze
Nederland

+32 11 988 149
info@isolco.nl
www.stertekt.com

Stertekt akoestische en thermische combipanelen maken het mogelijk om een thermisch isolerend akoestisch plafond te maken, dat in vrijwel elke ruimte toegepast kan worden. De panelen zijn verkrijgbaar in vele combinaties en diktes, met diverse soorten isolatiematerialen. Voor alle toepassingen is er een paneel beschikbaar met de juiste eigenschappen. Stertekt producten zijn zeer brandveilig en voorzien van alle relevante brandstabiliteit/weerstandcertificeringen. .

Toepassing mogelijk als verlaagde of niet-verlaagde plafond en als wandbekleding bij nieuwbouw- en renovatieprojecten, in utiliteits- en woningbouw, waar hoge eisen worden gesteld aan brandclassificatie, geluidsabsorptie en thermische isolatie.

Met ons merk Troldtekt is de architect in staat zelf designoplossingen voor wand en plafond te creëren. Troldtekt is de natuurlijke keuze voor plafond- en wandbekleding, toegepast in onder andere scholen, kantoren, sportcentra en zwembaden. Naast een uitstekende akoestiek in iedere ruimte, biedt Troldtekt ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld speakers te integreren en verbergen in het plafond en zijn er tal van decoratieve mogelijkheden.

Infopunt

Patrick Vanherck

+32 479 102 776

PROJECTEN

Meer projecten