Doorzoek volledige site
01-01-0001

Lunch with an Architect: POLO Architects

Flagey, Brussel
Logo Lunch with an Architect: POLO Architects

Voor de volgende editie van Lunch with an Architect is POLO Architects uitgenodigd. Dit door Mauro Poponcini & Patrick Lootens opgerichte kantoor kende een razendsnelle groei en telt een honderdtal medewerkers in Antwerpen en Brussel.

Een van de troeven van Polo architects is dat het kantoor actief is in domeinen van stedenbouw en architectuur tot interieurdesign. Ook de projecten van de onderneming lopen sterk uiteen qua opdracht, functie, omvang, doel en context. De filosofie van Polo bestaat erin een zo ruim mogelijke ervaring te verwerven om de grenzen van het kantoor te verleggen en de competenties van de medewerkers telkens weer te vergroten.

Enkele bekende projecten van het kantoor zijn de AP Hogeschool Antwerpen, die binnenkort wordt uitgebreid, Campus Diagonal-Besòs (studentenhuisvesting in Barcelona), Yust, een nieuw concept dat de grenzen tussen wonen en coworking doet vervagen, Barefoot Luxury Villas, een residentieel project in Kaapverdië waarbij vernieuwende bouwtechnieken gecombineerd worden met lokaal vakmanschap, of Red Cross Care Hotel (genomineerd voor de MIPIM Awards 2020), een centrum gericht op ontspanning en herbronning waar mensen terechtkunnen die door ziekte, ouderdom, sociale omstandigheden of andere beperkingen niet met vakantie kunnen.
 
Praktische info

U mag erop rekenen dat alle nodige voorzorgsmaatregelen voor het coronavirus genomen zullen worden. Afhankelijk van de situatie zal Flagey voor Lunch with an Architect Studio 1 of 4 ter beschikking stellen om een grotere afstand tussen de aanwezigen te verzekeren.


Praktische info

Flagey – Studio 1
Heilig Kruisplein 1050 Brussel
Maandag 14 september van 12 tot 14 uur
Inschrijven kan via de site: € 108*
(lunch inbegrepen)