Doorzoek volledige site
01-01-0001

Expert Day: zomercomfort

Gent
Logo Expert Day: zomercomfort

Hoe kunnen we gebouwen toekomstbestendig beschermen tegen zomerse hitte? Waarom zijn procedures en regelgeving onvoldoende afgestemd op het creëren van zomercomfort? Waar moeten we ze bijsturen? In de Expert Day Zomercomfort laat Pixii je kennismaken met de nieuwste inzichten uit de praktijk en de onderzoekswereld, met tal van concrete insteken waarmee je voor je klanten de beste, wetenschappelijk onderbouwde oplossingen kunt voorstellen.

Hittegolven en hittestress zijn niet meer de uitzondering maar fenomenen waarmee we moeten leren leven.

Voor bouwprofessionals is er een urgente behoefte aan meer praktische knowhow en ervaringsgerichte oplossingen om zomercomfort te garanderen tijdens hitteperiodes. Effectieve zonwering speelt daarin de hoofdrol.

Maar ook gebruikersgedrag en omgevingsfactoren hebben een aanzienlijke invloed. Met welke mix van wetenschappelijke inzichten en maatregelen op het terrein kunnen we tot een optimaal zomercomfort komen?

Ontdek hier de sprekers en het programma.
 

Live event op locatie + online

Voor deze Expert day kiest Pixii voor een combinatie van zowel een live event op locatie als de mogelijkheid om de presentaties na afloop van thuis uit online te bekijken. Zin om nog eens buiten te komen? Kom dan zeker af naar Gent, alle nodige coronamaatregelen worden genomen! Wil je toch liever online kijken? Dan kan je na afloop uitgesteld kijken via het online leerplatform.

 

Praktisch

Datum en tijdstip
Donderdag 8 oktober 2020, 9u - 17u

Locatie
RodeBol Events
CommunicatieCampus (gebouw 485)
Sint-Denijslaan 485
B-9000 Gent

Info & inschrijven