Doorzoek volledige site
01-01-0001

C3Admin met Office - introductie webinar

Online event www.c3a.be
Logo C3Admin met Office - introductie webinar

Al meer dan 30 jaar wordt bij C3A een specifieke C3A-lastenboek-werkmethodiek toegepast met Microsoft Office (sterk ondersteund door een reeks automatismen of C3A-Extensies), en de afgelopen 10 jaar slagen we er steeds beter in om via BIM met Revit goed bruikbare meetstaat-tabellen mee op te bouwen in de virtuele gebouwen-modellen. Met de recentste C3Admin werd vooral de synergie tussen het BIM-model in Revit en de meetstaten en bestekteksten met Excel en Word geoptimaliseerd. De resultaten hiermee via de BIM-wedstrijd op de recentste Architect at Work spreken boekdelen ! Maar deze C3Admin-tools voor bestek en meetstaat met Word en Excel kunnen ook gewoon LOS van CAD of BIM toegepast worden.

Op dit anderhalf uur durende webinar hebben we het vooral over de werkmethodiek om een gesynchroniseerd Bouwtechnisch Bestek en Meetstaat met Word en Excel uit te werken. Als introductie of kennismaking ...

Praktisch

Woensdagnamiddag 7 okt. 2020, van 14u.00 tot 15u.30

Inschrijven 

Extra info

Bedoeld voor alle bouwprofessionals die deze C3Admin-Extensies nog niet gebruiken, als kennismaking - ook voor niet C3A-Userclubleden. 

En voor C3A-Userclubleden die deze C3Admin-Extensies al gebruiken: neem deel aan de webinar op woensdagnamiddag 14 okt. waar vooral alle details van de nieuwe versie C3Admin2021 uiteengezet worden !

Vereiste voorkennis

Word en Excel

Deelname in de kosten

GRATIS

Open voor allen die interesse hebben in deze C3Admin-modules, al of niet aangesloten bij de C3A-Userclub - als kennismaking.

( de C3Admin-Extensies zijn exclusief voor C3A-Userclubleden beschikbaar via de C3A-Userclub-aansluiting)