Doorzoek volledige site
01-01-0001

Lezing Studio Thomas Willemse

ULiège www.a-plus.be
Logo Lezing Studio Thomas Willemse

Nadat hij als landschapsarchitect bij Bas Smets en Bogdan & Van Broeck had gewerkt, richtte Thomas Willemse zijn studio op in 2019 in Brussel.

De meeste projecten van Studio Thomas Willemse zijn publieke opdrachten, waarbij samenwerking cruciaal is. Zo werkt de Studio momenteel aan een Open Oproep voor een project in Dilbeek, samen met Metapolis. Ze trachten een coherent verhaal te scheppen in de versnippering aldaar. Het nieuwe masterplan moet terug zuurstof geven aan de dorpskernen op de Caerenberg en de Keperenberg, en de toegankelijkheid ervan verbeteren door alles te laten aansluiten op een centraal plein. Om ervoor te zorgen dat een dergelijk project breed gedragen wordt door de gemeenschap, communiceert Willemse aan de hand van een zuivere beeldtaal. Vereenvoudigde tekeningen en maquettes helpen in een vroege ontwerpfase bij het opstellen van een eenduidige projectvisie waar zowel buurtbewoners als experts zich in kunnen vinden.

Omwille van de maatregelen van de overheid tegen het coronavirus, kunnen we jullie helaas niet talrijk ontvangen. Daarom hebben we besloten om deze lezing (en alle lezingen van de Across lezingenreeks) live uit te zenden op onze Facebook-pagina. Als je op de avond van de lezing in de zaal aanwezig wil zijn, kan je je via deze link inschrijven. Let wel: het aantal plaatsten is zeer beperkt. Daarom verbind je jezelf ertoe om zeker aanwezig te zijn op de lezing wanneer je je hebt ingeschreven. Aarzel niet om ons te volgen, zo blijf je op de hoogte van het verschijnen van de video.

Praktische info

12 november 2020, 19:00
Galerie Opera, Espace ULG
Place de la république française, 4000 Liège
In het Engels/Frans

Inschrijvingen