Doorzoek volledige site
01-01-0001

Architects | The Class of 2020

Online event www.kubusinfo.be
Logo Architects | The Class of 2020

Dat 2020 heel anders is verlopen dan we hadden gehoopt, is een feit. Maar, let’s face it, niet álles was negatief. Van thuiswerken tot ontelbare Zoom-meetings: we kunnen het tegenwoordig allemaal. Voor velen was de lockdown zelfs nét dat duwtje in de rug om de sprong in het diepe te wagen. In The Class of 2020 vertellen architecten wat de COVID19-crisis voor hen in petto had.

Het jaar 2020 heeft velen van ons flink uitgedaagd. Het maatschappelijke leven kwam grotendeels tot stilstand. Waar mogelijk werd vanuit huis gewerkt, en de online meeting-platforms namen een enorme vlucht. Omdat al vrij snel duidelijk werd dat deze situatie niet in korte tijd zou verbeteren, werd gekeken hoe op afstand tóch (samen)gewerkt kon worden.

Maar wat betekende dat voor architectenbureaus? Hoe communiceerden zij onderling, en hoe naar opdrachtgevers en bouwpartners? Hoe verliepen creatieve sessies en hoe werd het werk verdeeld? Was de huidige werkwijze geschikt om op die manier te kunnen werken?

Voor wie is dit event bedoeld?

Dit event is speciaal voor architecten die de stap naar BIM overwegen, maar nog wachten op een 'noodzaak' of 'doorslaggevende reden'. Want op dit event spreken architecten die in 2020 de sprong al waagden, ongeacht of juist dankzij de Coronacrisis. Zij vertellen over hun ervaringen en leermomenten van 2020.

Praktische informatie

26 jan 2021 - 14:00 uur

gratis na inschrijving

Inschrijven