Voor de professionals die al druk bezig zijn met circulaire projecten, maar hun kennis willen verdiepen en verbreden. Tijdens de advanced studiedag gaan we dieper in op thema’s als financiering, LEVEL(s), verzekerbaarheid, het juridische kader en het ondernemen van de toekomst. Tijdens deze studiedag krijg je de laatste inzichten van de experten en kun je met ze in gesprek over waar je tegenaan loopt tijdens jouw lopende projecten.

De dag bestaat uit 5 lesblokken.

Docenten zijn: Michiel Ritzen (VITO), Ruben Braeken (B+Architecten en Mosard), Philippe de Brabanter (Van Dessel Insurance Brokers), Sven de Meuter (de Meuter recyclagecentrum), Jeroen Vrijders (Buildwise) en Jona Michiels (Groep van Roey).

Thema’s: Wetgevend kader, EU taxonomie en level(s); Ondernemen in de circulaire bouwwereld; Circulair bouwen, verzekerbaar of niet? De uitdagingen van recyclage en urban mining en het circulaire businessmodel.

Ga voor het volledige programma naar bovenstaande website. Klik hier voor het programma in PDF.

Als mediapartner mogen we vanuit Architectura een korting aanbieden van €100. Vermeld tijdens jouw registratie de code ARCH100 en verzilver de korting.