Doorzoek volledige site
02 november 2021

Optimaliseer de akoestiek met plafondeilanden in kleur

Illustratie | Rockfon

Moderne interieurs kenmerken zich vaak door veel glas en harde materialen. In het dagelijks gebruik leidt dit regelmatig tot weerkaatsing van het geluid en hinderlijke nagalm. Met de akoestische plafondeilanden van Rockfon is dit makkelijk op te lossen, met behoud van de oorspronkelijke uitstraling van de ruimte. Rockfon introduceert dit najaar de nieuwe Rockfon Eclipse Colour eilanden in elf Color-all kleuren en twee vormen (vierkant en cirkel). De kleuren komen uit het vernieuwde Rockfon Color-all assortiment dat te zien was tijdens ARCHITECT@WORK in Kortrijk en bestaat uit akoestische plafondpanelen in 34 kleuren geïnspireerd op de natuur.

Rockfon Eclipse Colour is standaard leverbaar in Coral, Mustard, Storm, Eucalyptus, Seashell, Azure, Sage, Sand, Charcoal, Concrete en Gravel. De subtiele kleuren zorgen voor warmte en passen bij de laatste designtrends.

Daarnaast blijven de plafondeilanden op bestelling leverbaar in elke NCS-kleur naar keuze met het speciale Rockfon Color-all Special programma. Deze optie, waarbij de panelen op aanvraag gespoten worden, is perfect voor zeer specifieke kleurwensen.

De eilanden vormen een aanvulling op het bestaande aanbod van witte Rockfon Eclipse plafondeilanden, verkrijgbaar in vele vormen en afmetingen.