Doorzoek volledige site
Dossier

Sanitair

Geberit organiseert 'Innovation Days' vanop afstand

Geberit organiseert 'Innovation Days' vanop afstand

29-03-2021 In het "House of Geberit" presenteert de toonaangevende fabrikant van sanitaire producten van 07.04 tot en met 09.04.2021 zijn nieuwe producten van 2021 en andere relevante content voor zijn gespecialiseerde partners. Vanwege de huidige situatie vindt dit evenement nu online plaats. Toch werd er een fysieke stand gebouwd. Hier zijn alle nieuwe producten te zien en kunnen de innovaties op een tastbare en praktische manier worden voorgesteld. Op een oppervlakte van ruim 300 m2 stelt het bedrijf zijn nieuwe producten tentoon en geeft het uitgebreide informatie over design, functionaliteit en technologie. Inschrijven kan via deze link.

Wereldwaterdag 22 maart: VIEGA legt de focus op drinkwaterkwaliteit én waterbesparing

Wereldwaterdag 22 maart: VIEGA legt de focus op drinkwaterkwaliteit én waterbesparing

19-03-2021 Drinkwaterkwaliteit wordt een steeds belangrijker thema in sanitaire installaties. Temperatuur, stagnatie en onvoldoende doorstroming zijn de grootste gevaren voor de veiligheid van ons tapwater. Vanuit zijn kerncompetentie wijst Viega erop dat als je zorgt voor een veilige installatie, je ook water kan besparen. Maar hoe kunnen sanitaire professionals die twee vliegen in één klap slaan? Viega legt uit.  

De nieuwe Geberit GISeasy module voor hangende wc's

De nieuwe Geberit GISeasy module voor hangende wc's

18-02-2021 De nieuwe praktische Geberit GISeasy modules voor hang-wc’s zijn uitschuifbaar in de breedte. Ze passen bijgevolg in elke toiletruimte. Een bijkomende troef van deze wc-module is de mogelijkheid om er gipsplaten tegen te bevestigen. Dat maakt een aparte constructie - links en rechts van het wc-element - overbodig om toiletruimtes af te werken. En dat is natuurlijk goed nieuws. Eenvoud en snelheid van het systeem vormen nu eenmaal doorslaggevende argumenten voor de installateur. De Geberit GISeasy module is een geschikte oplossing voor de renovatie van een staande wc en eveneens dé geschikte oplossing voor elke nieuwbouwwoning.

Geberit Renova: een badkamer op eenvoudige wijze renoveren

Geberit Renova: een badkamer op eenvoudige wijze renoveren

14-01-2021 De Renova badkamerseries bieden gezamenlijk een breed en volledig aanbod in het basisassortiment, zowel op het gebied van prijs, design als functionaliteit. De Renova-familie bestaat uit de basis badkamerseries Renova, Renova Plan - compleet met meubelprogramma - en Renova Compact. Deze laatste serie biedt XS-oplossingen voor kleine badkamers. De Renova-familie is kostenefficiënt en uitermate geschikt voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Tegelijkertijd is de serie bijzonder kwalitatief en biedt het veel mogelijkheden en slimme oplossingen. Het ontwerp is met zijn ronde of rechthoekige design tijdloos en stijlvol. Optioneel is het speciale KeraTect® glazuur voor keramiek. Met de Renova badkamerseries kan een badkamer op een eenvoudige en voordelige manier worden gerenoveerd.

233 resultaten gevonden