Doorzoek volledige site
17 januari 2018 | ALEXANDRA CARREMANS

FACQ presenteert EasyStyle van Hüppe

Hüppe EasyStyle Beton Illustratie | FACQ
Aluminiumcompoundplaten Illustratie | FACQ
Profielen in aluminium (buitenkant) Illustratie | FACQ
Profielen in aluminium (binnenkant) Illustratie | FACQ
Hüppe EasyStyle sparrenhout Illustratie | FACQ
Hüppe EasyStyle Barcelona-tegels Illustratie | FACQ

FACQ stelt op Batibouw 2018 EasyStyle voor, een nieuw wandbekledingssysteem van Hüppe. EasyStyle bestaat uit aluminiumcompoundplaten die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en texturen. Door de productie met een 3D-printer voelt het materiaal ook echt aan.

Het douchegedeelte van de badkamer wordt zo goed als voegloos door de panelen naad aan naad vast te lijmen. Een andere optie die deze wandbekleding aanbiedt is montage met smalle profielen in aluminium of de kleur van de panelen.

 

Personaliseer

Door de ruime keuze aan decors en texturen heb je ruimte om de badkamer helemaal te personaliseren. Het is zelfs mogelijk om eigen foto’s toe te voegen. Met het EasyStyle-gamma kan je in de badkamer een eigen sfeer creëren. Je kan kiezen voor een rustiek en warm karakter van hout, een strakke en coole look van beton of een vintagestijl van cementtegels.

 

Makkelijk te installeren en te onderhouden

De EasyStyle panelen zijn 1 m breed op 2,55 m hoog met een dikte van 3 mm waardoor ze makkelijk te installeren zijn. Om de badkamer zonder vuil, stof of lawaai te transformeren, kan de wandbekleding eenvoudig met silicone en plakband of met een oppervlaklijm op bestaande tegels en wanden geplakt worden.

De panelen zijn niet alleen makkelijk te installeren, maar ook makkelijk in onderhoud. De kleur is duurzaam, bestand tegen slijtage, krassen en chemicaliën. Dankzij de speciale oppervlakverdeling met UV-lak zijn ze beschermd tegen vuil en kalk en krijgen ze ook hun authentieke uitstraling.

GERELATEERDE DOSSIERS