Doorzoek volledige site
19 januari 2018 | ALEXANDRA CARREMANS

Nieuwe douche-ervaring met RainSelect

Rainmaker Select model 1 Illustratie | Hansgrohe
Rainmaker Select model 2 Illustratie | Hansgrohe
RainSelect bedieningspaneel Illustratie | Hansgrohe
RainSelect: knoppen voor douchefuncties Illustratie | Hansgrohe
RainSelect: draaiknoppen voor waterstraal en temperatuur Illustratie | Hansgrohe

Hansgrohe presenteert op Batibouw RainSelect. Rainselect is een bedieningspaneel waarmee je niet alleen kan switchen tussen hand- en hoofddouche, maar ook tussen verschillende straalsoorten.

Om ervoor te zorgen dat de badkamermuur een strakke en opgeruimde look zou behouden, gaven de ontwerpers van Phoenix Design RainSelect ook een strak en intuïtief design. Dankzij de beperkte inbouwdiepte win je aan plaats en bewegingsvrijheid in de doucheruimte. Een fijne metalen afwerking zorgt voor een lineair karakter.

 

Gebruik zonder nadenken

Dankzij de grote knoppen van het bedieningspaneel (70 x 70 mm) gebruik je het systeem intuïtief. Deze knoppen werken mechanisch via de Select-technologie van Hansgrohe en vereisen dus geen extra elektronische voorzieningen. De verschillende douchesystemen kunnen ook tegelijk functioneren.

Met de twee draaiknoppen kan je de sterkte van de waterstraal en de temperatuur bepalen. Met de houder voor de handdouche heb je geen extra douchestang nodig, waardoor je ook geen extra boorwerk voor moet verrichten.

 

Twee modellen, drie afwerkingen

Er zijn twee modellen van de RainSelect voor de douche en een extra uitvoering voor een bad waarin je ook kan douchen. Naast de twee modellen zijn er drie verschillende afwerkingen: wit, zwart en spiegelglas in een chroomkleurige metalen omlijsting. Het RainSelect bedieningspaneel is te combineren met hoofddouches zoals de Rainmaker Select, maar ook andere modellen die een gelijkaardige designtaal gebruiken of die werken met gelijkaardige materialen.

GERELATEERDE DOSSIERS