Doorzoek volledige site
25 januari 2018

Hydrotherapie in de badkamer met Hansa

Hansa ALESSI Swan Illustratie | Hansa
HANSAEMOTION Wellfit Illustratie | Hansa
HANSAEMOTION Wellfit-thermostaat Illustratie | Hansa
HANSAACTIVEJET-handdouche Illustratie | Hansa
HANSADESIGNO Illustratie | Hansa
HANSADESIGNO Illustratie | Hansa
HANSADESIGNO roségoud Illustratie | Hansa
Hansa ALESSI Swan Illustratie | Hansa

Hansa komt op Batibouw met vier nieuwigheden die technologie combineren met design. Van hydrotherapie in de badkamer, of gewoon al een nieuwe handdouche, tot een origineel kraandesign in de keuken.

ALESSI Swan is een keukenmengkraan in zwaanvorm ontworpen door de Italiaanse ontwerper Mario Trimarchi. De vorm van de zwaan kan je vanuit verschillende hoeken waarnemen en de vleugels fungeren als bedieningshendels.

 

HANSAEMOTION Wellfit

Samen met gezondheidsexperts en kinesisten ontwikkelde Hansa het douchesysteem HANSAEMOTION Wellfit. Het is een systeem dat voor het eerst de warm-koud-waterbehandeling naar je eigen badkamer brengt.

De gebruiker kan kiezen uit drie soorten behandelingstypes. De RECOVER-functie zorgt voor een cooldown-effect waardoor de spieren ontspannen via intensieve cycli van koud water. Bloeddruk en stresshormonen kan je doen dalen met de RELAX-functie die een rustgevend effect geeft dankzij lange fases van warm water. De RELOAD-functie zorgt voor evenwichtige prikkels van koud en warm water om de bloedcirculatie te stimuleren en extra energie te geven.

Na de behandeling loopt het water verder volgens de vooraf ingestelde temperatuur of je kan ook ieder moment de functie stopzetten. Tot slot is HANSAEMOTION ook verkrijgbaar zonder de wellfit-uitrusting .

 

HANSAACTIVEJET

HANSAACTIVEJET is een handdouche die een goede aanvulling vormt op het HANSAEMOTION-douchesysteem. De handdouche heeft drie verschillende straaltypes en is beschikbaar in modellen met een ronde of softedge douchekop, waarbij je ook nog kan variëren tussen een of drie stralen.

Voor dagelijks gebruik kan je kiezen voor het straaltype INTENSE. Met de brede straal van het type SENSITIVE SPRAY valt het water over het hele lichaam waardoor je kan ontspannen of wie liever een stevige straal heeft die masseert kiest voor de PULSE SPRAY.

 

HANSADESIGNO

HANSADESIGNO is een serie mengkranen voor aan de wastafel die gekenmerkt worden door een slanke, ronde doorsnede die eindigt in een afgeronde, kwadratische basis. Er is keuze in verschillende varianten zoals klassieke hendelmengkranen, hogere varianten of contactloeze mengkranen. Een aparte uitvoering is het model in roségoud met een mikadostraalvormer. Bij alle kranen is de doorstroomhoeveelheid beperkt tot zes liter.

GERELATEERDE DOSSIERS