Doorzoek volledige site
14 juni 2018

Verrassend veelzijdig: de nieuwe Geberit Aqua Clean Tuma Classic douche-wc

Illustratie | © Geberit

De nieuwe Geberit AquaClean Tuma douche-wc koppelt een sober en elegant design aan geavanceerde, innovatieve technologie. Als complete toiletoplossing is de douche-wc geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Het is eveneens verkrijgbaar als renovatieoplossing die makkelijk achteraf kan worden ingebouwd. De douche-wc is verkrijgbaar in het model Comfort en nu ook in het nieuwe model Classic.

Een compacte allround-oplossing voor elke woning maakt opgang op de markt, in de vorm van de Geberit AquaClean Tuma douche-wc . Het versterkt het innovatieve assortiment douche-wc’s van AquaClean en spreekt een bredere klantenkring aan.

De AquaClean Tuma douche-wc werd ontwikkeld door designer Christoph Behling en zorgt ervoor dat elke badk ameromgeving er mooier uitziet. Dankzij het elegante gestroomlijnde ontwerp en de slanke vormgeving zorgt de nieuwe douche-wc zelfs in een kleine badkamer voor meer comfort.

 

Uitgerust met geavanceerde technologie

"De Geberit AquaClean Tuma is alweer een product van onze doorgedreven focus op design, comfort, hygiëne en duurzaamheid, en levert opnieuw het bewijs van het succes van deze aanpak", aldus Thierry Geers, Managing Director Geberit België. De Geberit AquaClean Tuma Classic biedt de basisfuncties van een douche-wc , met onder andere de WhirlSpray douchetechnologie en het Rimfree® spoelrandloos keramisch toilet.

Het Comfort - model beschikt over extra comfortfuncties die van de reiniging met water een wellness ervaring maken en die makkelijk kunnen worden bediend met een afstandsbediening.

Voor beide uitvoeringen is bovendien een afstandsbedieningsapp beschikbaar. Met het Comfort-model kunt u uw persoonlijke instellingen voor de douchestraal, temperatuur en tal van andere instellingen opslaan op uw smartphone, zodat u ze overal mee naartoe kunt nemen. Ook voor het Classic-model biedt de Geberit-app u de mogelijkheid deze comfortfuncties te gebruiken.

 

Flexibel

De AquaClean Tuma is beschikbaar als een complete toiletoplossing met een perfect bijpassend keramisch toilet en onzichtbare aansluitingen voor stroom en watertoevoer. De Geberit AquaClean Tuma modellen Classic en Comfort zijn ook verkrijgbaar als renovatieoplossing voor bestaande toiletten, als alternatief voor een complete toiletoplossing.

De renovatieoplossing kan probleemloos op verschillende keramische toiletten worden gemonteerd en kan zeer gemakkelijk achteraf worden geplaatst, met name in huurwoningen. Er zijn namelijk geen grote structurele aanpassingen nodig om ze te installeren. Dankzij deze consistente en systematische aanpak is er geen bijzondere planning nodig, behalve dat er een stroomaansluiting moet worden voorzien.

Er zijn ook geen ingrijpende structurele aanpassingen nodig om de toilet renovatieoplossing te installeren. Daardoor is de nieuwe renovatieoplossing een snelle en flexibele optie, die is ideaal voor huurders die ook willen genieten van een hygiënisch schoon gevoel.

 

Eenvoudige installatie

De Geberit AquaClean Tuma kan makkelijk worden geïnstalleerd door slechts één gekwalificeerde persoon, ondanks het gewicht van meer dan 25 kg. Dit is te danken aan een slim doordacht verpakkingsconcept met een geïntegreerde montagehulp. Alle technische componenten zitten in de functionele unit boven het keramisch toilet en zijn makkelijk bereikbaar voor loodgieters en onderhoudstechnici. 

De standaard aansluitmaten van Geberit zorgen ervoor dat de  douche-wc compatibel is met alle installatiesystemen, alsook met de Geberit Monolith sanitaire modules en het Geberit AquaClean designpaneel.

 

Eenvoudig en veilig

Aangezien alle Geberit AquaClean douche-wc’s zijn uit gerust met een ingebouwd mechanisme dat hen scheidt van het drinkwatersysteem, hoeft er geen andere apparatuur te worden geïnstalleerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de drinkwaternormen EN 1717 en EN 13077.

Dankzij de uitstekende coördinatie met de installatiesystemen van Geberit, kunnen de sanitaire en elektrische componenten onafhankelijk van elkaar worden geïnstalleerd.

GERELATEERDE DOSSIERS