Doorzoek volledige site
20 september 2009

Douchegoot ACO Top Showerline bekroond met twee awards

De ACO Top Showerline ‘curved’ is twee keer in de prijzen gevallen: als winnaar van de "red dot design award 2009" en de "iF product design award 2009". De jury van beide awards wisten de visuele exclusiviteit en de structurele elegantie van het geheel bijzonder op prijs te stellen.

De ACO Top Showerline ‘curved’ is twee keer in de prijzen gevallen: als winnaar van de "red dot design award 2009" en de "iF product design award 2009". De jury van beide awards wisten de visuele exclusiviteit en de structurele elegantie van het geheel bijzonder op prijs te stellen.ACO werkte voor deze creatie samen met Glamü, producent van hoogkwalitatieve douchewanden. De ACO Top Showerline ‘curved’ douchegoot heeft een externe radius van 550 mm en is uitgerust met bevestigingselementen voor de vrijstaande douchewand in gelamineerd glas. De douchegoot valt tevens te integreren in een Showerboard, een makkelijk te betegelen vloeistofdichte bodem uit hardschuim op maat van de douche. De ingebouwde helling zorgt voor een vlotte en egale afwatering.

De Top Showerline douchegoot ‘curved’ kan eveneens uitgerust worden met een unieke LED-verlichting. Deze is naar keuze verkrijgbaar in rode, groene of blauwe uitvoering. De meest exclusieve variant is de ‘Regenboog’. Een zacht, veranderend kleurenpalet brengt een stijlvolle en rustgevende sfeer in de badkamer. Aqua-sensoren doen de LED’s oplichten zodra er water in de douchegoot komt. De LED's worden vlot en waterdicht in de douchegoot geïntegreerd.

 

GERELATEERDE DOSSIERS