Doorzoek volledige site
18 juni 2021

Liever een bad of toch eerder een douche? Geberit heeft voor elk wat wils

Olona Illustratie | Geberit
Olona Illustratie | Kuhnle&Knoedler
Tawa Illustratie | Geberit
Tawa Illustratie | Geberit

Tijdens het ontwerp van een nieuwe badkamer of een renovatie is dit een vraag die voor verdeeldheid kan zorgen: liever een bad of toch eerder een douche? Ieder heeft uiteraard zijn voorkeur! 

De Geberit Olona doucheplaat: een elegante combinatie van esthetisch en functioneel

Om de dag goed in te zetten, wil de nieuwe Geberit Olona doucheplaat een meerwaarde bieden op esthetisch én op functioneel vlak. Het minimalistische ontwerp van de 'zwevende' afvoer is hier het mooiste voorbeeld van.

Het afvoerdeksel van de Geberit Olona doucheplaat is rondom afgewerkt met een fijne chroomring. Dit is een klein maar elegant detail waardoor het ronde deksel lijkt te zweven boven de doucheplaat. Maar wie denkt dat dit ten koste gaat van de functionaliteit, heeft het goed mis. Het water stroomt onder de smalle zilveren rand in de afvoer en laat zo goed als geen sporen na op het chroomoppervlak.

 

Het Geberit Tawa ligbad: een oase van welzijn met een uniek design

Om zich te ontspannen na een lange dag, is het nieuwe Geberit Tawa acryl ligbad een klasse apart. Door zijn buitengewoon smalle rand van slechts 1,5 cm en zijn elegante vormgeving steekt het ver uit boven de massa. Qua design is het nieuwe Tawa ligbad een combinatie van zowel organische als geometrische vormen. Alleen of met twee, het ligbad biedt genoeg ruimte met maten die gaan tot 190 x 190 cm voor het Duo-model. En dankzij het Geberit onderstel is de installatie een fluitje van een cent.

Geberit Olona en Geberit Tawa zijn sinds kort verkrijgbaar in de sanitairhandel.

GERELATEERDE DOSSIERS