Doorzoek volledige site
16 september 2021

Moderne kranen bieden gezondheids- en ecologische voordelen

Illustratie | © SCHELL
Illustratie | © SCHELL
Illustratie | © SCHELL

Het bedrijvencentrum "Le Village" in Chaumont-Gistoux, België, is een architectonisch uniek, energiezuinig servicegebouw. Als primaire materialen zijn hout, beton, zink en glas gebruikt. De nieuwbouw is duurzaam: verwarming, airconditioning en tapwaterverwarming zijn milieuvriendelijk en efficiënt. Dit was voor M’S Sport-Santé van groot belang alvorens zij besloten om het sportcentrum in dit gebouw onder te brengen.

De eisen aan de fitnesscentrum zijn de afgelopen jaren aanzienlijk veranderd. In lijn daarmee ontwikkelde M’S Sport-Santé als een van de eerste in België een nieuw fitnessconcept. De ultramoderne, multifunctionele ruimtes bestaat uit een fitnessruimte van 500 m² en een wellness en schoonheidssalon van 200 m2.

De fitness is verdeeld in verschillende trainingswerelden, zodat iedereen, ongeacht de leeftijd, zich op zijn gemak voelt. State-of-the-art trainingsapparatuur en professionele medewerkers zorgen voor een intensieve sportervaring. In de bijbehorende spa met sauna, sanarium en hamam kunnen de leden zich na de inspanning ontspannen. In de bijbehorende schoonheidssalon biedt M’S  een breed scala aan cosmetische behandelingen en massages. M’S Sport-Santé streeft er tijdens uw verblijf na om activiteit en ontspanning en lichaam en ziel in harmonie te brengen.

 

Puristisch design

Goed binnenklimaat, aangenaam licht en het gebruik van water zijn belangrijk in sport en wellness. Alle sanitaire ruimtes in de M'S Sport-Santé zijn daarom ook van zeer hoge kwaliteit. SCHELL armaturen in puristisch design werden gebruikt op alle wastafels en douches. Ze voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de M’S Sport-Santé en overtuigen met elegantie en waarde. Bovendien voldoen de armaturen aan de hoogste normen op het gebied van hygiëne, comfort en efficiëntie.

De elegante vorm van de CELIS E-kraan geeft ijdelheid een vleugje luxe. Het armatuur is daarom erg geschikt voor semi-openbare sanitaire ruimtes van de hogere categorie. Infraroodsensortechnologie maakt contactloze werking mogelijk waardoor een water- en energiebesparend gebruik is gegarandeerd zonder te hoeven inboeten aan comfort.

 

Doordacht minimalistisch ontwerp

De douchekraan LINUS Basic heeft een doordacht minimalistisch ontwerp en is daardoor zeer eenvoudig in gebruik. Via de gevoelige, ingebouwde CVD-aanraakelektronica laat je met een druk op de knop het water stromen. Na een vooraf ingestelde tijdsperiode wordt de waterstroom automatisch beëindigd, waardoor waterverlies wordt voorkomen. In de thermostaat van de douchekraan is ook een warmwaterbarrière geïntegreerd bij 38 ° C, die beschermt tegen verbranding.

Naast het esthetische totaalbeeld en de economische troeven, hebben de moderne Schell-kranen vooral gezondheids- en ecologische voordelen: de geïntegreerde elektronica maakt automatische stagnatiespoelingen mogelijk. Deze zorgen te allen tijde voor perfect, hygiënisch drinkwater. Terwijl de betrouwbare sensor- of CVD-technologie zorgt voor een besparing van het waterverbruik, waardoor de kosten worden verlaagd. Tegelijkertijd zijn de robuuste hulpstukken met hun hoogwaardige chroomoppervlakken vuilafstotend, gemakkelijk te reinigen en ongevoelig voor krassen en stoten. De SCHELL-armaturen in M'S Sport-Santé staan garant voor een lange levensduur.

 

De gebruikte SCHELL-producten

Wastafelkranen: CELIS E HD-M

Douchekranen: LINUS Basic D-C-T

GERELATEERDE DOSSIERS