Doorzoek volledige site
01 april 2011

Vande Moortel lanceert de Nature7 The Brick Alphabet

Een paar jaar geleden liet deze volledig Belgische en familiale steenbakkerij zich reeds inspireren door het ecologische gedachtengoed en bracht zij met de sEptEm-reeks als eerste een slanker baksteenformaat op de markt. Voor de nieuwe Nature7 wordt dit eenvoudig ecologisch doordachte formaat (ca. 218x70x52 mm) verder ingekleurd met een brede waaier van krachtige, natuurlijke kleuren die je ook terug vindt in de Nature-reeks van Vande Moortel. Vande Moortel is op Architect@Work aanwezig met deze nieuwe reeks.
Een paar jaar geleden liet deze volledig Belgische en familiale steenbakkerij zich reeds inspireren door het ecologische gedachtengoed en bracht zij met de sEptEm-reeks als eerste een slanker baksteenformaat op de markt. Voor de nieuwe Nature7 wordt dit eenvoudig ecologisch doordachte formaat (ca. 218x70x52 mm) verder ingekleurd met een brede waaier van krachtige, natuurlijke kleuren die je ook terug vindt in de Nature-reeks van Vande Moortel.
Elke type baksteen kreeg als naam een letter van het alfabet. Zuiver en Puur, net zoals de kleuren in dit uitgebreide kleurenpallet van deze bijzonder authentieke kolenbrand gestookte baksteenreeks.

U kan in deze nieuwe reeks ook uw persoonlijke kleurenmix samenstellen en deze gemengd laten aanleveren. Om hiermee te experimenteren kan u gebruik maken van de digitale NATURE7 –simulator op www.gevelstenenmix.be  of op de website van Vande Moortel . U kan uw creativiteit hier laten prikkelen door het gebruik van een letterwoord en u zo ongetwijfeld op een verrassende en originele wijze laten inspireren.

GERELATEERDE DOSSIERS