Doorzoek volledige site
16 september 2021

Creëer een gedurfde uitstraling met geglazuurde bakstenen

Illustratie | © Vandersanden

Met St. Joris geglazuurde bakstenen creëer je een gebouw met iconische kwaliteiten. Met expressieve kracht, of juist die subtiele nuance. Ontwerp en bouw met durf, en geef glazuurstenen een glansrol in architectuur die het verschil maakt. 

De St. Joris collectie omvat een eindeloos palet van kleuren, schakeringen en effecten. Vormbak, handvorm, Wasserstrich en strengpers bieden keuzevrijheid voor de textuur. 

Natuurlijk begint een onderscheidend aanzicht met verbeeldingskracht, en de kunst om de kaders naar je hand te zetten. Maar ook lef is tekenend voor een creatief bouwproces en architectuur met artistieke meerwaarde. St. Joris glazuurstenen worden ambachtelijk gemaakt en kennen volgens Vandersanden nauwelijks beperkingen. Op de website van Vandersanden vind je tal van projecten terug waarbij gebruik is gemaakt van deze glazuurstenen.

De St. Joris kleuren-inspiratiewaaier biedt een overzicht van vrijwel alle kleuren, effecten en texturen van St. Joris glazuurstenen. Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek met een adviseur van Vandersanden om de waaier en een stalenkoffer van dichtbij te bekijken.

Bekijk ook deze video over de creatieve mogelijkheden met St. Joris glazuurstenen en creëer zo een gedurfde uitstraling voor jouw project.

GERELATEERDE DOSSIERS