Doorzoek volledige site
19 februari 2020

Betrek de tuin in het woonconcept met Umbris Louvres

Illustratie | © Umbris
Illustratie | © Umbris

Umbris, Latijn voor schaduw, levert duurzame en hoogstaande zonnewering op maat. Op Batibouw stelt deze Belgische fabrikant onder meer een nieuwe toevoeging aan het gamma voor: Umbris Louvres.

Uit de jarenlange ervaring van metaalspecialist Mebo werd in 2009 het Umbris® lamellendak geboren. Tien jaar later is Umbris toonaangevend in de markt van lamellendaken en zonnewering op maat. Umbris® is een op-en-top Belgisch product.

Elke Umbris is uniek en 100% maatwerk. De wensen van de klant en de creativiteit van de architect staan voorop. Ook voor een terras met een vooruitspringend gedeelte, verschillende niveau’s of een schuine kant, zijn er oplossingen. Zo sluit het Umbris lamellendak volledig aan bij de woning, zowel technisch als esthetisch.

Niet alleen in de zomer kan u genieten van Umbris zonwering, tijdens de wintermaanden kan u de lamellen zodanig kantelen dat het zonlicht en de warmte binnenkomen in de woning. Hierdoor wordt de woning energiezuiniger en doet u aan klimaatbeheersing. Kortom, u bepaalt zelf het weer met het Umbris lamellendak.

 

Umbris Louvres

Als pionier van op maat gemaakte lamellendaken en onder het motto ‘Enjoy outdoor living’, is Umbris steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden om de tuin meer te integreren in het woonconcept. De tuin wordt een verlengstuk van de woning. Een unieke plaats om tot rust te komen en te genieten – het hele jaar door. 

Daarom brengt Umbris een nieuwe aanvulling op de markt: Umbris LOUVRES, vertikale, pivoterende lamellen in hout of aluminium die dienst doen als zonwering. De strakke lijnen bieden een grote architecturale meerwaarde. Bovendien creëert het paneel een sierlijk lichteffect en zorgt het voor meer privacy. 

Bij wind of regen kunnen de vertikale louvres gekanteld worden. Zo bieden ze beschutting bij minder mooi weer. Zoals alles bij Umbris worden ook deze Umbris LOUVRES op maat gemaakt. De klant en zijn architect kunnen hun creativiteit de vrije loop laten. 

Umbris is op Batibouw te ontdekken in paleis 8, stand 212.

GERELATEERDE DOSSIERS