Doorzoek volledige site
Dossier

BATIBOUW 2021

Argenta Punch: glazen schuifdeuren tot 150 kg onzichtbaar ingewerkt

Argenta Punch: glazen schuifdeuren tot 150 kg onzichtbaar ingewerkt

10-02-2021 Kamerhoge schuifdeuren zijn ook in glazen variant interessant voor hedendaagse interieurs in kantoren, lofts en woonkamers. Met een loopprofiel op of onzichtbaar in het plafond ingewerkt (plafondmontage), maakt dat het geheel natuurlijk nog een stuk strakker. Dat is Argenta Punch in een notendop. Die plafondmontage kan zelfs zonder problemen gecombineerd worden met een vaste glazen wand. Maar even goed is er een bovenprofiel beschikbaar voor montage tegen de muur. En dat voor glazen schuifdeuren tot 150 kg zwaar met glasdiktes van 8, 10 en 12 mm.

VELUX lanceert het 2-in-1 en 3-in-1 dakvenster

VELUX lanceert het 2-in-1 en 3-in-1 dakvenster

10-02-2021 Wist u dat we gemiddeld 90% van onze tijd binnenshuis doorbrengen? Vandaag is een optimaal en comfortabel binnenklimaat dan ook meer dan ooit van belang. Daarom blijft VELUX innoveren in de markt van hellende dakvensters en brengt nu, na de lancering van een eerste versie vorig jaar, een volledig nieuw alles-in-één-gamma om de leefruimtes onder het dak te optimaliseren. Meer daglicht en een betere zichtbaarheid naar buiten, dat is de belofte van de nieuwe 2-in-1 en 3-in-1-serie.  

BATIBOUW maakt zich op voor een bijzondere digitale ervaring

BATIBOUW maakt zich op voor een bijzondere digitale ervaring

19-01-2021 Op dinsdag 19 januari 2021 vond de aankondigende persconferentie van BATIBOUW virtueel plaats. Philippe Lhomme (voorzitter van Fisa), Frédéric François (CEO van Fisa) en Frédéric Devos (directeur van BATIBOUW) onthulden er een gloednieuw online platform, dat de basis vormt voor de digitale editie 2021. Robert de Mûelenaere van de Confederatie Bouw gaf toelichting bij de opvallendste cijfers in de bouwsector en Jean-Pierre Waeytens van Bouwunie deelde kerninformatie rond de bouw en de renovatie van woningen. BATIBOUW vindt plaats van zaterdag 27 februari tot en met zondag 7 maart en maakt zich op voor een bijzondere digitale ervaring.