Doorzoek volledige site
07 maart 2017

Save the date: nieuwe technische evoluties inzake kathodische bescherming

Zet dit alvast in je agenda: seminarie FEREB “Nieuwe technische evoluties inzake kathodische bescherming”  in het proefstation van het WTCB te Limelette 23 november 2017.

FEREB vzw is een professionele vereniging van specialisten in betonherstelling, -bescherming en –versteviging. Onze leden zijn zowel aannemers, producenten als raadgevende studiebureaus en dienstverleners. Zij beschikken over een grote technische know how en garanderen kwalitatieve en duurzame oplossingen.

 

Seminarie

Op 23 november 2017 van 12 uur tot 18 uur organiseert FEREB in samenwerking met WTCB en de Belgische Betongroepering, als vervolg op het seminarie van 2015 in KUL, een informatienamiddag over “nieuwe technische evoluties inzake kathodische bescherming”. Tijdens dit seminarie zullen experts uit binnen en buitenland dit thema toelichten aan de hand van een aantal theoretische uiteenzettingen aangevuld met praktijkvoorbeelden. De meest vooruitstrevende technieken, zowel met opgelegde stroom als met opofferingsanodes, zullen hier aan bod komen.

 

Aanmelden

Noteer de datum van dit seminarie alvast in uw agenda. Meldt u nu reeds voor deelname via factes@skynet.be en voor het bouwverlof bezorgen wij u het gedetailleerde programma en het inschrijvingsformulier. Voor meer informatie: www.fereb.be