Doorzoek volledige site
13 mei 2013 | JAN DANEELS

Trends en ontwikkelingen in zorgvastgoed op jaarcongres ZorgVastgoed op 13 juni

Op donderdag 13 juni organiseert Management Producties het jaarcongres ZorgVastgoed België 2013 in het Kasteel van Brasschaet, in Brasschaat. Het seminar gaat in op de actuele ontwikkelingen en trends in zorgvastgoed en wordt geopend door Vlaams Minister van Welzijn Jo Vandeurzen.
Op donderdag 13 juni organiseert Management Producties het jaarcongres ZorgVastgoed België 2013 in het Kasteel van Brasschaet, in Brasschaat. Het seminar gaat in op de actuele ontwikkelingen en trends in zorgvastgoed en wordt geopend door Vlaams Minister van Welzijn Jo Vandeurzen.Het seminar speelt in op de steeds groeiende vraag naar professioneel en kwalitatief hoogstaand zorgvastgoed. Het aantal personen dat nood heeft aan een aangepaste en moderne zorgwoning zal de komende twintig jaar immers verdrievoudigen. ZorgVastgoed 2013 wil inspelen op die behoeften en brengt op het seminar dan ook een aantal toonaangevende marktpartijen en overheden samen om aandacht te besteden aan de opportuniteiten voor de toekomst. Zo zal er onder meer gesproken worden over innovatieve woonvormen als de ‘zorgwoning van de Toekomst’.

Naast de Vlaamse Minister voor Welzijn, zullen ook Kasper Deforche (AG Real Estate), Dominiek Beelen (Senior Living Group), Nathalie Ritzky (Arcadis), Ivan De Boom (VIPA) en Michiel Verhaegen (osar architecture) relevante thema’s over zorgvastgoed behandelen. Stefaan Gielens van Aedifica modereert het gebeuren.

Meer info over het programma en de sprekers vindt u hier. Inschrijven is verplicht. Dit kan via deze link.