Doorzoek volledige site
18 december 2013 | KEVIN MOENS

ROCKWOOL-Forum ‘Brandveilige gevelsystemen in detail’: bis

Het ROCKWOOL-Forum dat plaatsvond op 26 november in Campus Vesta in Ranst kende zo’n succes waardoor het evenement herhaald wordt op 30 januari 2014. Hou dus de website van ROCKWOOL in de gaten als je jezelf wil verzekeren van een zitje in het auditorium van Campus Vesta. Het thema luidt opnieuw ‘Brandveilige gevelsystemen in detail’.
Het ROCKWOOL-Forum dat plaatsvond op 26 november in Campus Vesta in Ranst kende zo’n succes waardoor het evenement herhaald wordt op 30 januari 2014 voor zij die er laatstleden niet bij konden zijn. Hou dus de website van ROCKWOOL in de gaten als je jezelf wil verzekeren van een zitje in het auditorium van Campus Vesta. Het thema luidt opnieuw ‘Brandveilige gevelsystemen in detail’.
Het programma en de inschrijvingsmodule vindt u hier.

Het WTCB zal een lezing geven over ‘Beperking van brandoverslag via de gevels: de nieuwe reglementaire voorschriften en voorbeelduitvoeringen’. FOAMGLAS Building komt op zijn buurt een woordje uitleg geven over het buitenpleistersysteem ETICS, ende andere mogelijkheden en alternatieven op de markt. Promat International neemt ‘oplossingen voor brandveilige vlies- en gordijngevelsystemen’ onder de loep, en ROCKWOOL/ROCKPANEL gaan dieper in op ‘Brandveilige geventileerde gevels’.

De nieuwsgierigen van aard kunnen via deze link de presentaties al eens doorbladeren.

GERELATEERDE DOSSIERS