Doorzoek volledige site
Dossier

Buitenschrijnwerk

REHAU pakt uit met een digitale vakbeurs

REHAU pakt uit met een digitale vakbeurs

05-08-2020 Zelfs zonder deel te nemen aan de vakbeurs van dit jaar, heeft de Window Solutions-divisie van REHAU tal van hoogtepunten en innovaties achter de hand die ze zal presenteren aan klanten, partners en geïnteresseerde partijen. Het bedrijf zet in op een aantrekkelijke digitale vakbeurs. Bezoekers kunnen de inhoud zelf verkennen of exclusieve inzichten krijgen door een persoonlijke afspraak te maken voor een rondleiding met de verantwoordelijke vertegenwoordiger. Op deze manier krijgt hij gedetailleerde informatie en antwoorden op zijn vragen.

REHAU-ramen verbeteren de energie-efficiëntie van gebouwen en worden zelf duurzaam  geproduceerd

REHAU-ramen verbeteren de energie-efficiëntie van gebouwen en worden zelf duurzaam geproduceerd

18-05-2020 Dankzij hoogwaardige materialen en innovatieve oplossingen, zoals de combinatie van ventilatiesysteem en warmtewisselaar, verminderen de ramen van polymeerspecialist REHAU op lange termijn het energieverbruik van gebouwen. Tegelijkertijd garandeert een gekwalificeerd recyclingconcept de hernieuwde toepassing van gebruikte kunststof profielen. Het derde duurzaamheidsverslag, dat onlangs is gepubliceerd, laat zien hoe REHAU ook is toegewijd aan hulpbronnenbesparende productieprocessen in vensterproductie.

Reynaers Aluminium vervolledigt het schuifraamgamma: CP 130 nu ook met een smalle middenstijl

Reynaers Aluminium vervolledigt het schuifraamgamma: CP 130 nu ook met een smalle middenstijl

11-05-2020 Als antwoord op de vraag naar nog slankere schuifdeursystemen werd het CP 130 gamma van Reynaers Aluminium uitgebreid met een smalle middenstijl. Een minimalistische uitvoering waarbij de aanzichtbreedte van de middenstijl gereduceerd wordt tot slechts 50 mm in plaats van 96 mm. Dit systeem kan perfect geïntegreerd worden in een gevelelement aangezien de aanzichtbreedte van 50mm correspondeert met de breedte van de gevelstijl.

De gevel als blikvanger dankzij Schüco

De gevel als blikvanger dankzij Schüco

07-04-2020 De nieuwe wereldwijde hoofdzetel van Ferrero werd opgeleverd in december 2019. Hij is gelegen vlakbij de luchthaven in Findel, Luxemburg, en heeft een totale vloeroppervlakte van bijna 30.000 m². In één gebouw werken zo meer dan 1200 mensen, die voordien over vijf verschillende vestigingen verspreid waren. Het gebouw is zo ontworpen dat het de sfeer van Italiaanse pleinen oproept: een enorm atrium wordt omgeven door twee kantoorvleugels met meerdere verdiepingen. Dankzij GROVEN+PORTAL en Schüco straalt de buitenkant van het gebouw tijdloze klasse uit. De glasgevels combineren design en comfort. 

REHAU optimaliseert ramen met verbeterde composietvezel RAU-FIPRO X

REHAU optimaliseert ramen met verbeterde composietvezel RAU-FIPRO X

04-03-2020 In het laatste decennium heeft de polymeerexpert REHAU meer dan 50.000 kilometer RAU-FIPRO high performance raamprofielen geproduceerd. Het internationaal bedrijf tilt de met vezel versterkte composiet nu naar een hoger prestatieniveau: met een glasvezel gehalte van meer dan 50% stellen RAU-FIPRO X profielen nieuwe normen op het vlak van stabiliteit en energie-efficiëntie. Het innovatieve materiaal wordt sinds de herfst 2018 gebruikt in REHAU-GENEO ramen.

208 resultaten gevonden