Doorzoek volledige site
Dossier

Buitenschrijnwerk

REHAU pakt uit met een digitale vakbeurs

REHAU pakt uit met een digitale vakbeurs

08-10-2020 Zelfs zonder deel te nemen aan de vakbeurs van dit jaar, heeft de Window Solutions-divisie van REHAU tal van hoogtepunten en innovaties achter de hand die ze zal presenteren aan klanten, partners en geïnteresseerde partijen. Het bedrijf zet in op een aantrekkelijke digitale vakbeurs. Bezoekers kunnen de inhoud zelf verkennen of exclusieve inzichten krijgen door een persoonlijke afspraak te maken voor een rondleiding met de verantwoordelijke vertegenwoordiger. Op deze manier krijgt hij gedetailleerde informatie en antwoorden op zijn vragen.

Reynaers Aluminium introduceert nieuwe generatie schuifdeursystemen

Reynaers Aluminium introduceert nieuwe generatie schuifdeursystemen

16-09-2020 Reynaers Aluminium lanceert het MasterPatio schuifsysteem. Deze nieuwe generatie schuifdeuren heeft een strak design en biedt hoogwaardige thermische isolatie en verbeterd productie- en installatiecomfort. MasterPatio is compatibel met MasterLine 8 en biedt talloze ontwerpmogelijkheden. Reynaers werkt nauw samen met architecten, constructeurs en consumenten, en speelt met MasterPatio in op hun belangrijkste behoeften, zowel bij de productontwikkelingen als bij hun projecten. 

Antimicrobiële coating van Reynaers voor handgrepen Touch en Horizon

Antimicrobiële coating van Reynaers voor handgrepen Touch en Horizon

13-08-2020 Hygiëne wordt steeds belangrijker in ons dagelijkse leven en vooral de laatste tijd stellen we daar ook veel hogere eisen aan. Om hieraan tegemoet te komen, biedt Reynaers Aluminium nu een antivirale, antibacteriële en schimmelwerende oppervlaktebehandeling met langdurige werking voor de handgrepen van het gamma Touch en Horizon. De combinatie van de bescherming tegen deze drie soorten micro-organismen wordt 'antimicrobieel' genoemd.

REHAU-ramen verbeteren de energie-efficiëntie van gebouwen en worden zelf duurzaam  geproduceerd

REHAU-ramen verbeteren de energie-efficiëntie van gebouwen en worden zelf duurzaam geproduceerd

18-05-2020 Dankzij hoogwaardige materialen en innovatieve oplossingen, zoals de combinatie van ventilatiesysteem en warmtewisselaar, verminderen de ramen van polymeerspecialist REHAU op lange termijn het energieverbruik van gebouwen. Tegelijkertijd garandeert een gekwalificeerd recyclingconcept de hernieuwde toepassing van gebruikte kunststof profielen. Het derde duurzaamheidsverslag, dat onlangs is gepubliceerd, laat zien hoe REHAU ook is toegewijd aan hulpbronnenbesparende productieprocessen in vensterproductie.

215 resultaten gevonden