Doorzoek volledige site
10 februari 2021

VELUX lanceert het 2-in-1 en 3-in-1 dakvenster

Illustratie | VELUX
Illustratie | VELUX
Illustratie | VELUX
Illustratie | VELUX

Wist u dat we gemiddeld 90% van onze tijd binnenshuis doorbrengen? Vandaag is een optimaal en comfortabel binnenklimaat dan ook meer dan ooit van belang. Daarom blijft VELUX innoveren in de markt van hellende dakvensters en brengt nu, na de lancering van een eerste versie vorig jaar, een volledig nieuw alles-in-één-gamma om de leefruimtes onder het dak te optimaliseren. Meer daglicht en een betere zichtbaarheid naar buiten, dat is de belofte van de nieuwe 2-in-1 en 3-in-1-serie.  

Dit nieuwe gamma, trouw aan het kenmerkend VELUX-design, heeft nog dunnere profielen waardoor er niet enkel een panoramisch zicht op de buitenwereld geeft, maar er ook meer daglicht naar binnen schijnt. Zo is er overdag geen kunstmatige verlichting meer nodig.  

Het nieuwe assortiment van VELUX is verkrijgbaar in drie modellen en in tien verschillende maten en twee verschillende beglazingen.

  • Symmetrisch 2-in-1-model: dit model bestaat uit twee ramen met identieke afmetingen, waarvan er één van de twee handmatig geopend kan worden door. 

  • Asymmetrisch 2-in-1-model: dit model bestaat uit twee ramen van verschillende afmetingen. Het kleinste raam kan handmatig geopend worden. 

  • 3-in-1-model: dit model bestaat uit drie identieke ramen. De ramen aan de buitenkant kunnen handmatig opengedraaid worden. 

De goede prijs-kwaliteitverhouding is bovendien ook één van de voordelen van deze nieuwe oplossing. Dit alles-in-één-assortiment kost namelijk 10 tot 30% minder dan wanneer elk dakvenster element afzonderlijk aangekocht zou worden. 

Het nieuwe serie is compatibel met alle interieuraccessoires van het merk, zodat iedereen deze 3-in-1 en 2-in-1 dakvensters kan aanpassen aan zijn eigen smaak en behoeften. 

Om van een optimaal binnenklimaat te genieten, is het bovendien ook mogelijk om deze innovatie uit te rusten met de buitenzonweringen op zonne-energie van VELUX.