Doorzoek volledige site
02 maart 2015 | FREDERICK DAENEN

Stûv presenteert design Tulp gashaard met woodburner

Stûv, producent van design houthaarden en houtkachels, presenteert gashaarden met ‘woodburner’ onder de merknaam Tulp. De woodburner-technologie zorgt ervoor dat de gashaard het vlammenspel van een authentiek houtvuur uitstraalt.

De ‘woodburner’ gashaard collectie combineert design met een unieke technologie. Voor het ontwerp van de minimalistische en eigentijdse gashaarden werkt Stûv samen met gerenommeerde designers waaronder Piet Boon. “Als producent van design houthaarden en houtkachels, zijn we trots om ons gamma uit te breiden met gashaarden die de sfeer en gezelligheid van een echt houtvuur uitstralen”, aldus de woordvoerder van Stûv.

De Tulp ‘woodburner’ is opgebouwd uit drie branders: een brede brander aan de voorkant met normale vlammen en aan de achterkant een smalle brander met hoge vlammen. Deze technologie in combinatie met natuurgetrouwe houtstammen geeft het effect van een echte houthaard. De ‘woodburner’ en de houtstammen gemaakt uit keramiek zorgen voor een indrukwekkend vlammenspel. Met de ‘woodburner’ gashaard haalt men de sfeer en gezelligheid van een authentiek houtvuur in huis. Volgens Stûv ideaal voor de lange en koude winteravonden.

Ook voor stadswoningen is de ‘woodburner’ gasbrander een volwaardig alternatief voor een houthaard die zich uitstekend leent voor renovatieprojecten. Als enige fabrikant die deze technologie aanbiedt, onderscheidt Stûv zich naar eigen zeggen van de concurrentie op de markt van gashaarden. De ‘woodburner’ technologie is verkrijgbaar voor verschillende modellen van de Tulp gashaarden. Richtprijs:vanaf 3.105 euro exclusief BTW en plaatsingskosten.

GERELATEERDE DOSSIERS