Doorzoek volledige site
25 juni 2015 | KEVIN MOENS

Vloerbekleding Lustre: een ander uitzicht naargelang de invalshoek

Morion Brown. Illustratie | 2tec2
Magnetite Grey. Illustratie | 2tec2
Obsidian Black. Illustratie | 2tec2
Chromite Grey Illustratie | 2tec2

Producent 2tec2 liet zich voor deze nieuwe collectie inspireren door de natuur. De vloeren veranderen van uitzicht naargelang de invalshoek van de toeschouwer. Lustre, de naam van deze collectie, verwijst naar de term waarmee mineralogen beschrijven hoe het licht weerkaatst op mineralen, kristallen en gesteenten.

Het asymmetrische patroon in het vloermateriaal bestaat uit verschillende vormen, die doen denken aan de mathematische patronen in natuurlijke kristalstructuren. De vier beschikbare patronen zijn telkens verkrijgbaar als tegel of op rol en hebben net als alle andere producten van 2tec2 een klasse 33-label voor intensief gebruik. Ze behoren tot brandklasse Bfl-s1, zijn vocht- en vlekbestendig en onderhoudsvriendelijk.

 

Chromite Grey

Chromite Grey is de lichtste variant in de collectie. Naargelang de invalshoek varieert de reflectie van heel licht grijs met een iets donkerder patroon, tot middengrijs met een veel minder zichtbaar patroon. Het is dan ook een subtiele optie voor een gemengde toepassing.

 

Obsidian Black

Obsidian Black is te herkennen aan een duidelijk waarneembare witte, horizontale draad die recht door het onregelmatige, donkere diamantpatroon snijdt. Het product reflecteert in subtiele grijsschakeringen naargelang de invalshoek.

 

Morion Brown

Morion Brown heeft een warme, subtiele kleur en een meer uitgesproken glans, waardoor het de ideale keuze is voor iets gewaagdere projecten. De kleurschakeringen gaan van oud wit tot gerookt glas, naargelang de invalshoek.

 

Magnetite Grey

Magnetite Grey heeft het typische, onregelmatige patroon van een diamant en verkleurt subtiel van donkergrijs tot middengrijs naargelang de invalshoek.

 

De brochure kan u hier downloaden. 

GERELATEERDE DOSSIERS