Doorzoek volledige site
04 november 2015 | ARCHITECTURA.BE

Dôme Deco toont zomercollectie 2016 tijdens Dôme Deco Days

Van 6 november tot en met 11 november 2015 organiseert het Belgische interieurlabel Dôme Deco de Dôme Deco Days. Een zesdaags event waarbij de nieuwe zomercollectie 2016 voorgesteld wordt.

op dinsdag 10 november vindt er een begeleide tour door de showroom plaats om vervolgens te eindigen met een rondleiding door hotel Terhills, waarvan Dôme Deco het interieur voor zijn rekening nam. Inschrijven kan via de website www.domedeco.com.

 

CCC

Dôme Deco is een Belgisch interieurlabel dat gespecialiseerd in het ontwerpen en distribueren van een innovatief interieurconcept bestaande uit meubilair, woonaccessoires, interieurtextiel en zoveel meer. Het DNA van Dôme Deco wordt gekenmerkt door drie C’s namelijk Cosmopolitan, Conceptual en Contemporary. “We bieden met andere woorden een hedendaags totaalconcept aan met wereldse invloeden. Om het halfjaar veranderen we onze collectie waardoor we steeds mee zijn met de tijd,” klinkt het bij Dôme Deco.

 

Totaalconcept

Waarom Dôme Deco als interieurpartner? Zaakvoerder Stefan Verheyen somt de voordelen even op. “We hebben een indrukwekkende showroom van 800 m² ter beschikking waar men ten volle de Dôme Deco ervaring kan opdoen. Dit heeft enorm veel potentieel voor architecten, interieurdesigners en projectontwikkelaars want zij kunnen hier in alle rust en privacy rond gaan met hun klant en stante pede keuzes maken. Bovendien bieden we een totaalconcept aan waardoor ze op één adres alles kunnen vinden. Dat spaart veel moeite, tijd en dus ook geld uit. En wat dat laatste betreft, omdat ze direct aankopen kunnen we hun ook een zeer goede prijs garanderen.”

 

Ervaring

Dôme Deco heeft enkele indrukwekkende projecten op zijn palmares staan. Zo kreeg het label de eer om het hotel Terhills in Maasmechelen by Different Hotels in te richten in samenspraak met Simoni Architecten. Een ander mooi voorbeeld is het modelappartement in residentie Zuidzicht te Hasselt waar nauw samengewerkt werd met Studio Lijnen & Partners. Op beide creaties wordt met een positief gevoel teruggekeken: “Heel belangrijk voor ons is dat dergelijke projecten in samenspraak met de partner tot stand komen. We geloven oprecht in een open aanpak waarbij klantvriendelijkheid en goede communicatie centraal staan want dat werpt de meeste vruchten af voor beide partijen,” aldus Verheyen. 

GERELATEERDE DOSSIERS