Doorzoek volledige site
03 oktober 2018

Daglicht en design gaan samen

Illustratie | © Techcomlight
Illustratie | © Techcomlight
Illustratie | © Techcomlight

Daglicht in huis is een absolute must. De manier waarop daglicht binnenkomt is van invloed op de uitstraling van het vertrek. Bij voorkeur willen we namelijk niet alleen een mooi verlichte ruimte, maar ook nog dat de verlichting past bij het interieur en design van de betreffende ruimte. Voor een stijlvol interieur heeft Solatube een geschikte oplossing.

Het huis op een stijlvolle manier verlichten met daglicht is mogelijk met Solatube. De Solatube daglichtbuis brengt daglicht op elke gewenste plek. Onder het platte of hellende dak, onder de grond, door gevel of een andere inpandige ruimte; alles is mogelijk met het Solatube daglichtsysteem.

 

Strakke afwerking

De meest recente toevoeging aan de serie vierkante plafondplaten is de ‘verzonken’ plafondplaat. De plafondplaat is de afwerking van de daglichtbuis, het zichtbare gedeelte aan het plafond.

Je kiest voor deze plafondplaat als je houdt van een strakke afwerking, passend bij een modern interieur. Deze stucbare plafondplaat ligt namelijk geheel vlak met het plafond en is daarmee in contrast met andere plafondplaten. 

 

Ga voor stijlvol vierkant

Denk aan deze manier van verlichten als je net even die boost aan het interieur wil geven! Bekijk alle mogelijkheden van Solatube of specifiek voor huizen en laat je inspireren.

GERELATEERDE DOSSIERS