Doorzoek volledige site
13 juni 2014 | JOOS NEVEN

Apps voor design: kies je eigen afdekplaten met de nieuwe BTcino-app

De interface van de app laat gebruikers makkelijk toe om combinatiemogelijkheden voor afdekplaatjes te zien op eigen foto's.

BTcino heeft sinds kort een handige app uitgebracht om de keuze van een afdekplaatje te vergemakkelijken. Het bedrijf biedt klanten een breed gamma aan afdekplaten voor schakelaars en stopcontacten met een Italiaans design. Met de app kunnen gebruikers zien welk afdekplaatje het best bij hun interieur past. BTcino spitst zich toe op technologisch innovatief design dat bedien- en bereikbaar is voor iedereen.

Kiezen is niet langer verliezen

Binnen de AXOLUTE- en LIVINGLIGHT-serie is het mogelijk om vormen, types, afwerkingen, en kleuren te combineren. Elke combinatie blijft steeds design, maar de mogelijkheden zijn quasi onbeperkt. Om de keuze voor klanten te vergemakkelijken, heeft BTcino een app gelanceerd voor Android en iOS die elke keuze kan visualiseren – op een zelfgemaakte foto.

 

Een kiekje voor eigen deeg

De app is gemakkelijk te gebruiken: je laadt een foto in de app (met je smartphone of tablet), en daarna kan je elke combinatie visualiseren op de foto. Als er nog steeds onzekerheid bestaat over de keuze kan je met een druk op de knop je eigen combinatie delen via e-mail, Facebook, of Twitter. De app is gratis te downloaden via de Apple Store of Google Play.

GERELATEERDE DOSSIERS