Doorzoek volledige site
28 juni 2014 | KARI FEYS

Nieuwe keuzemogelijkheden voor parketvloeren van Lamett

Het idee is dat de consument eerst de gewenste stijl kiest om pas daarna de drager voor de parketvloer en de dikte en breedte ervan te bepalen. Illustratie | Lamett
Vijf nieuwe Artisan-kleuren: Creme, Blend, Aspic, Fondant en Latte. Illustratie | Lamett
Illustratie | Lamett

Lamett breidt zijn aanbod parketvloeren uit met nieuwe Artisan-kleuren. Lamett introduceert ook een nieuw concept waarbij consumenten eerst de kleur kunnen kiezen om pas daarna een drager voor de parketvloer te selecteren. 

Van kleur naar drager

Het idee is dat de consument eerst de gewenste stijl kiest om pas daarna de drager voor de parketvloer en de dikte en breedte ervan te bepalen. Zo krijgen consumenten, architecten en interieurontwerpers meer mogelijkheden om de woonkamer nog meer te personaliseren. De vijf nieuwe Artisan-kleuren van Lamett zijn Creme, Blend, Aspic, Fondant en Latte. Na de kleurenselectie volgt de keuze van de breedte. De Large-variant van het eiken parket is 150mm breed en de XL-versie 194mm. De diktes variëren dan weer tussen 10mm, 14mm en 19mm. Ook daar kan weer een onderverdeling in worden gemaakt bij het kiezen van de drager. De consument kan kiezen tussen een dunnere of dikkere variant van een hdf-plaat of een multiplex. Met deze nieuwe keuzemogelijkheden wil Lamett een breder gamma aanbieden om huiskamers nog persoonlijker maken.

GERELATEERDE DOSSIERS