Doorzoek volledige site
20 oktober 2014 | KEVIN MOENS

Wildspirit presenteert RACK en ARCH op INTERIEUR

RACK.
RACK.
ARCH.
ARCH.

Details hebben de kracht om het karakter en de herkenbaarheid van een voorwerp te versterken. Het is door die zin voor detail dat Wildspirit erin slaagt meubels te ontwerpen die zowel nieuwe als bestaande interieurs een eigen cachet kunnen geven. Op INTIEUR plaatst Wildspirit de stoel ARCH en de boekenhouder RACK in de schijnwerper. 

Nieuwe stoel ARCH van Sylvain Willenz

Gekenmerkt door zijn eenvoud en pure uitlijning voelt deze massieve stoel uitermate comfortabel aan. Door zijn elegantie kan de Arch een accent leggen in elk interieur. Modern, klassiek, tijdloos of gedurfd. De Arch is verkrijgbaar met of  zonder armsteun en kan zowel een plaats vinden in een huiselijke sfeer als in een hospitality setting . De met kalfsleder  overtrokken rugleuning zorgt voor een optimale ondersteuning en een ongekend zitcomfort.

 

RACK van Lieven Musschoot & Cas Moor

Rack is een tijdschrift -en boekenhouder gebaseerd op het Franse klang-systeem, een onzichtbare ophangtechniek die voornamelijk gehanteerd wordt in de meubelindustrie. Het luchtige en ongecompliceerde ontwerp maakt van de Rack een stijlvolle blikvanger die magazines een stijlvolle plaats in het interieur biedt.

 

Vormen verkennen, mensen ontmoeten.

Wildspirit kiest voor pure vormen en duidelijke signatuur. Elk afzonderlijk stuk drukt  zijn stempel en maakt het verschil in elk soort interieur: van gedurfd en modern tot  tijdloos en klassiek.

“Wildspirit blijft boven alles jong van geest. Continu geprikkeld én mateloos leergierig. Ons vakmanschap wordt permanent bijgeschaafd, zodat elk meubelstuk een toonbeeld wordt van perfectie. Een uiting van tijdloze schoonheid, vervaardigd uit natuurlijke materialen en vormgegeven door gerenommeerde designers, die creatief vrij spel krijgen,” klinkt het bij Wildspirit.

Wildspirit creëert geraffineerd design, speciaal ontworpen voor ruimtes waar mensen elkaar ontmoeten. Zij vinden in de collectie diverse productfamilies die hen een functionele en emotionele meerwaarde bieden.

 

Wildspirit - Biënnale Interieur - Hal 3 - Stand 318.  

GERELATEERDE DOSSIERS