Doorzoek volledige site
20 oktober 2014 | KEVIN MOENS

Relax in stijl op zowel land als water met Jackie van Mr Blue Sky

Een ligzetel in strak design met een frisse, trendy look. Relaxen op het water op bij zwoele temperaturen. Waarom niet de twee combineren, dacht Mr Blue Sky, en dit unieke concept kreeg de naam Jackie, een drijvende lounger met bijhorend cocktailtafeltje. 

Dobberen op zee of op het meer, in je zwembad met een heerlijke cocktail in de hand of op het cocktailtafeltje, Jackie vormt het langverwachte esthetisch alternatief voor de opblaasbare luchtmatras.

 Met bijpassend voetstuk wordt Jackie in no time omgetoverd tot een trendy ligstoel met bijzettafeltje voor op het terras, op het strand of in de tuin. Om te voldoen aan alle specifieke vereisten van buitenmeubilair, wordt gebruik gemaakt van moderne en hoogwaardige composietmaterialen bestand tegen zon, zout, chloor, oliën en zonnebrandproducten. Daardoor is in vergelijking met andere tuinmeubelen weinig onderhoud nodig. Dat Jackie zich door het strakke design en het lage gewicht van de gebruikte componenten eenvoudig laat stapelen en verplaatsen, is extra handig.

Jackie is de eerste en unieke lijn van Mr Blue Sky en zowel het ontwerp als de productie zijn Belgisch. Naast de standaardcollectie met specifiek geselecteerde kleuren laat Jackie zich ook geheel customizen met een kleur naar keuze en zelfs een gepersonaliseerde inscriptie.  

GERELATEERDE DOSSIERS