Doorzoek volledige site
30 november 2014 | LIESA VAN DYCK

De look van natuursteen gekoppeld aan de voordelen van pvc

De tegels zijn waterbestendig, onderhouds-en milieuvriendelijk. Illustratie | Deceuninck
De grijs of zwart geanodiseerde afwerkingsprofielen zorgen ervoor dat alles netjes afgewerkt kan worden Illustratie | Deceuninck

De nieuwe decoratieve wandtegels van Deceuninck combineren het warme gevoel van muurtegels met de voordelen van pvc. De tegels zijn waterbestendig, onderhouds- en milieuvriendelijk.

Eenvoudig en duurzaam

De wandtegels zijn 5 mm dik en hebben een rechthoekig formaat van 650 mm op 375 mm. Ze hebben een hoge slagvastheid, zijn vervaardigd op basis van gerecycleerd materiaal en zijn op het einde van hun levenscyclus opnieuw 100% recycleerbaar. Het dessin van de tegels wordt verkregen via  een kleurvaste, vuilafstotende en uv-bestendige structuurfolie.

"De plaatsing van de tegels is eenvoudig, ze zijn minder broos dan muurtegels en er is geen voegwerk nodig: nieten of lijmen op een egale onderstructuur volstaat. De grijs of zwart geanodiseerde afwerkingsprofielen zorgen ervoor dat alles netjes afgewerkt kan worden," klinkt het bij Deceuninck.

 

Waterbestendig

Ook zijn de wandtegels geschikt voor plaatsing in vochtige ruimtes zoals badkamers of keukens, dankzij hun 100% waterbestendigheid. Qua onderhoud volstaat een zachte vochtige spons met reinigingsmiddel op waterbasis.

De Deceuninck Decoramic wandtegels zijn momenteel beschikbaar in Stone wit, Stone grijs en Stone zwart. De afwerkingsprofielen bestaan uit een start- en eindprofiel/hoekprofiel.

GERELATEERDE DOSSIERS