Doorzoek volledige site
03 november 2014 | JORIS VLIEGEN

Dubolimburg neemt bouwprofessionals mee op drie excursies

Tijdens de excursies krijgen de bezoekers een kijk achter de schermen Illustratie | Dubolimburg

Dubolimburg organiseert drie unieke excursies voor Limburgse bouwprofessonals naar de Awardwinnaars Duurzaam Bouwen van de afgelopen vijf jaar. Bouwprofessionals kunnen de excursies volgen op vrijdag 7 november, vrijdag 21 november en maandag 8 december. 

Duurzaam bouwen

Dubolimburg en Confederatie Bouw reiken al jaren de Award Duurzaam Bouwen uit. Deze trofee beloont woningen, bouwheren, aannemers en architecten voor hun inspanningen op het vlak van duurzaam bouwen. Tijdens de excursies naar de Awardwinnaars krijgen de bezoekers een kijk achter de schermen, compleet met bouw- en gebruiksgegevens, uitdagingen en mogelijke valkuilen. Daarbij wordt gekeken naar de manier waarop deze woningen tot stand kwamen en de bijhorende gemaakte keuzes. Ook de toegepaste technieken, gebruikservaring en, waar beschikbaar, de verbruiksgegevens komen aan bod.

 

Praktische info

Bouwprofessionals kunnen de excursies volgen op vrijdag 7 november, vrijdag 21 november en maandag 8 december. De excursie is gratis, maar vooraf inschrijven is wel nodig door het beperkte aantal plaatsen. Dit kan via mail naar info@dubolimburg.be (met de vermelding ‘Award Tour’), telkens tot maximaal vijf dagen voor de datum van de excursie. Op de website is ook het volledige programma terug te vinden. Vervoer gaat via carpooling vanuit Lummen.

GERELATEERDE DOSSIERS